REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: redline t seri yazılım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha redline twin yazılım

redline twin
    Konu hakan_77 tarafından (30-03-2012 Saat 20:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

br seri lerdeki atmel çipler değiştirin 2ci karta yükleyin t 7500 2tüner birleştirilmiş datasını nasıl yükleriz bir inceleyip açıklamasını yaparım
    Konu hakan_77 tarafından (28-10-2011 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

t 7500 yazılımını atın hellesat 39 derece uydusuna aparat takın data ile kanallar full w3 7 derece yi de deneyecem yakında sonucu yazarım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben ufak çanakla w3 7derece çektim bikaç kanal çıktı diğerleri sinyal zayıf
    ben çanağı söktüm 90 lık takacam ancak öyle olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

günceldir
    Konu hakan_77 tarafından (06-11-2011 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılım atmayı bilen msj atsn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı heyboti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb ile ata bilirsin ama ben usbeyle atmadım leoderi yok şuan ben usb le atmam daha önce usb le diğer cihazlara attım temel yazılımı yani flaj dosyası çöküyor ilk yazılımında hata olabilir ve sonra flajla olmadımı sök yükle yada jtag uçlarına entegre ilave et

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı heyboti Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tıklayın yazılımlar redlinanın serilerinde br 5000 hd basınca br 5000 yazılımı çıkıyor relina t 7500 makinalı resim bölüme basınca t 7500 yazılımı çıkıyor her yazılım ayrı ayrı serilerinde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .com yazılımlar hangi marka ve seri kullanıyorsan ona tıkala resimli yer de yazılım dosya winrarla çıkartıyorsun çıkan dosya yı çıkartıp flash belleğe yükliyorsun flash bellepi yazılım günceleme kızsmında güncele kızmına güncele işlem bitene kadar kapatam yoksa both olur makinanın flash beleğin yanmaması için islem ok olanarak bekle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sorun lnb deydi yeni ınverto marka lnb taktım sorun ortadan kalktı bütün frekanslardan sinyal aldım paylaşım açık saygılar

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri