T7500HD cihazıma usb bellek ile yazılım yükledim,resetten sonra bir daha açılmadı.Şu an cihaz loadingte kalıyor ve ekrana görüntü gelmiyor.Cihazı kurtarabilirmiyim ?
Teşekkur: 0
T7500HD cihazıma usb bellek ile yazılım yükledim,resetten sonra bir daha açılmadı.Şu an cihaz loadingte kalıyor ve ekrana görüntü gelmiyor.Cihazı kurtarabilirmiyim ?
yazılımı rar dosyalarını winrar ınla çıkar çıkan dosya yı alıp flash belleğe koyacaktın. flah belleğe uydu alıcısı usb girişine tak. yazılım güngeleme kısından yükle günceleme başlıyınca ok olana kada r bekle sonra çık o*** yazısını görmrden reset e basarsan both ( makinanın flash ını yakarsın ) edersin flash yandığında 35tl yapılıyormuş
Redline cs 100x cihazını 3-4 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda çalışırken kendiliğinden cihazın ekranında "boot" diye yazıyor ve cihaz birkaç saniye sonra eski haline dönüyor. Aynı yayını kaldığımız yerden izlemeye devam ediyoruz. Bunun sebebi ne olabilir? Yeni Yazılım mı gerekiyor? Cevaplandırırsanız çok sevinirim. şimdiden tşk.
Redline cs 100x cihazını 3-4 yıldır kullanıyorum. Son zamanlarda çalışırken kendiliğinden cihazın ekranında "boot" diye yazıyor ve cihaz birkaç saniye sonra eski haline dönüyor. Aynı yayını kaldığımız yerden izlemeye devam ediyoruz. Bunun sebebi ne olabilir? Yeni Yazılım mı gerekiyor? Cevaplandırırsanız çok sevinirim. şimdiden tşk.
t7500 yeni olduğu için yazılıma uydudan ana yazılım yükleme eklememiş ilerde yapılır
arkadaşım sorunu yazılımda aramayın elemanların birkaçı bozuk ustaya götür yapılır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri