Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Müge Anlı'ya dava açılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu söylenen söz bence de doğru amma ve lakin bir de bunun mantık boyutu olmalı. şöyle ki: bu sözden dolayı pkk saflarından pişman olup ta devletine dönen kişi sayısı bence sıfırdır. ama bu sözlerden dolayı etnik olarak aşağılandığını hissedip pkk ya bundan sonra sempati duyacak kişi sayısını tahmin edemiyorum.! bu sözlerin,pkk ya,karşı propaganda yapma fırsatı vermekten öteye hiçbir faydası olmaz..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

size samimi birşey söyleyeceğim bu en son şehit olayında namazımı kıldıktan sonra rabbim ne olursun bunlara öyle bi bela musibet verki neye uğradıklarını şaşiırsınlar diye dua ettim rabbim bir kavim çok ileri giderse o kavme bela musibet veririm diyor tabiki bunun içinde masumlarda olur amma onların gideceği yer bellidir yani cennet az önce haberlerde baktım arabaları yağmalamalar yapıyorlar polise yine taş atıyorlar sebeb çadır yokmuş örnek alın japonyayı orada hiç bi kargaşalık olmamıştır yağmalama olmamıştır insanlar yeteceği kadar ihtiyaçlarını almıştır başkalarına yetsin diye ama bu gözü doymazlar neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun müge anlıya .çok dobra kadın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonuna kadar haklı kimsede gücenmesin biz zamanında çok şehit verdik erçişde unutulmasın şehit ailelerinin duaları kabul oldu yüce yaratan öyle bi ceza verdiki onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence doğru söylemiş bu arada neden hülya avsara tepki verilmiyor esas asker düşmanı ve ırkcı olan hulya avsardır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru söylemiş ; söylesınde

Demirtaş'tan 'kardeşlik mesajı'
    Van’da incelemelerde bulunan Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından, ''Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler'' dedi.

bakhele bak bak !

işte güzel bir yorum...
    VAN MERKEZ NUFUSU 350 BİN.ŞEHİTLER İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞTE 50 KİŞİ KATILDI.DOĞRU SÖYLEMİŞ KİMSE GÖBEĞİNDEN KONUŞMASIN diyor kardeşin birisi
    BU ARKADAŞ NE ZAMAN KARDEŞ OLMUŞ ..sıkışınca karde ş dagdaki itler gelsin yardım etsin onlara HANİ KÜRT HALKININ DAVASINI SAVUNUYORDU O DAGDAKİ İTLER ..NİYE MEDET UMUYOR DÜŞMAN GÖRDÜKLERİNDEN ..artık dogudakihalkımız anlamalı gerçegi .bunlardan ne köy olur ne kasaba ancak DANSÖZ olur demirtaş gibilerden ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence doğru söylemiş bu arada neden hülya avsara tepki verilmiyor esas asker düşmanı ve ırkcı olan hulya avsardır
    bunu yazmana bile gerek yok arkadaşım ona gale alan yok zaten doktor onu kendi haline bırakın demiş..ne oldum degil ne olacagım diye düşünmen önemli ..bu günler onun için cicim ayları yarınıda var bunun..devran döner ..görürüz..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu ülke çoktan bölünmüş, yakında yaparız bi referandum nasıl olsa alıştık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]NOt7OaYzvTc[/YOUTUBE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında Bülent Arınç ,Müge hanımdan önce söylemişti :

ALLAH BUNLARI HELAK ETSİN ALLAH BUNLARINDA ANALARINA 2 MİSLİ ACI ÇEKTİRSİN CEHENNEMDE CAYIR CAYIR YANSINLAR ŞEHİDLERİMİZİN RUHU ŞAAD OLSUN ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri