Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Müge Anlı'ya dava açılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ağzına diline sağlık..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sözlerinin altına imzamı atarım zaten ben deprem bölümünde şöyle bir yorum yapmıştım belki doğru belki yanlış
    şehitlerden dolayı bu millet çok beddua etti belkide bu yüzden deprem oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu kadını normalde hiç sevmem ama gerçektende dogruları söylemiş Bu dunyada olup bitenler diğer tarafa kesinlikle kalmıyor bence
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sözlerinin altına imzamı atarım zaten ben deprem bölümünde şöyle bir yorum yapmıştım belki doğru belki yanlış
    şehitlerden dolayı bu millet çok beddua etti belkide bu yüzden deprem oldu
    aynen katılıyorum ve dahası kadının sözlerinin altında buzagı aranacagına meclisteki öküzlere baksınlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin orada bebekler ve masumlarda öldü ama birde aması var orada bu devletin askerini taşlayıp küfredenler bu devletin askerine kurşun sıkanlara yardım ve yataklık edenler pkk lı leşler geberdi diye bu devletin askerine molotof ve taşlarla saldıranlara soruyorum şimdi nerede o güvendiğiniz pkk ve apo iti devlettien askerinden polisinden yardım istemek için allahının başınıza bir felaket mi vermesi gerekiyordu? buradan tekrar masum olan kürt halkını tenzi ederek konuşuyorum şimdi bakıyorum apo diyenler yurdun 4 yanından gelen yardımlara teşekkür ediyorlar demekki bir musibet bin nasihattan daha hayırlıymış iyi akşamlar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin orada bebekler ve masumlarda öldü ama birde aması var orada bu devletin askerini taşlayıp küfredenler bu devletin askerine kurşun sıkanlara yardım ve yataklık edenler pkk lı leşler geberdi diye bu devletin askerine molotof ve taşlarla saldıranlara soruyorum şimdi nerede o güvendiğiniz pkk ve apo iti devlettien askerinden polisinden yardım istemek için allahının başınıza bir felaket mi vermesi gerekiyordu? buradan tekrar masum olan kürt halkını tenzi ederek konuşuyorum şimdi bakıyorum apo diyenler yurdun 4 yanından gelen yardımlara teşekkür ediyorlar demekki bir musibet bin nasihattan daha hayırlıymış iyi akşamlar!
    güzel anlatmışsın
    ama masum insanlarda var o çok üzücü işte
    Allah yardımcıları olsun
    Konu yargıç_1 tarafından (25-10-2011 Saat 03:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorumsuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bişey demiyeceğim... içlerinde mazlumlarda var.
    bir kaç hafta sonra yine bakmak lazım. vanlılar ne hissediyor? devletine karşı...
    geçmiş olsun hepsine...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiye kadar bizi bölmek için cabalayan diyarbakır belediye başkanı ve bdp lilere neden bu tavrı göstermi bu muhteremler yardım etse ya şimdi belediye başkanı ses yok bazı insanların taşları önüne dökmesi lazım yoksa müge hanlıya yapılan doğru değil

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri