Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Müge Anlı'ya dava açılıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Müge Anlı'ya dava açılıyor

Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programında sunucu Müge Anlı'nın yaptığı "Herkes haddini bilecek. Yeri geldi mi taş atacaksınız, Mehmetçik'i kuş avlar gibi avlayacaksın sonra zor günlerde canım cicim deyip, yardım isteyeceksin" açıklamasına tepki yağdı.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence doğru söylemiş, tepki yapacak olan insan önce düşünsün, sonra tepki göstersin,ayrıca onu mahkemeye verecek olan şahsı mahkemeye bilahire vermek gerekiyor.ARKADAŞLAR BAKINIZ ARAMIZDA KÜRT ARKADAŞLAR OLABİLİR, LÜTFEN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN, VANDA KÜRT HALKI MEVCUT VE BU BİR YÜREK ACISI ALLAH KİMSEYE ZEVAL VERMESİN,TABİİKİ BU DEPREM HEPİMİZİ ÜZDÜ, ORADA ÖLENLERE BAŞSAĞLIĞI DİLER, EN KISA ZAMANDA YARALARININ İYİLEŞTİRİLMESİNİ NİYAZ EDERİM, İŞTE İNSANLIK BUDUR SANA SİLAH TUTAN ADAMA SEN YARDIM EDİYORSUN ETMEYE ÇALIŞIYORSUN OARAYI KİM KALKINDIRACAK YARALARI KİM SARACAK TABİİKİ DEVLETİMİZ HÜKÜMETİMİZ, NE MUTLU VATANDAŞINI DÜŞÜNEN HÜKÜMETE DEVLETE,BEN ŞAHSEN MÜGE ANLI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ARD NİYET DÜŞÜNMÜYORUM, DEMEK İSTEDİYİ SADECE TÜRK VATANDAŞININ TÜRK VATANDAŞINDAN BAŞKASI YOK SAYGILARIMLA ALİHARBİYE.
    NÖTİG. ARKADAŞLAR KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BEN SADECE BİR DEĞERLENDİRME YAPTIM, UMARIM BANA POTANSİYEL SUÇLU GÖZÜYLE ELEŞTİRİ YAPILMAZ TEKRAR SEVGİLER SAYGILAR.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi düşüncesini sölemiş bayan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru söylemiş ; söylesınde

Demirtaş'tan 'kardeşlik mesajı'
    Van’da incelemelerde bulunan Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından, ''Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler'' dedi.

bakhele bak bak !

işte güzel bir yorum...
    VAN MERKEZ NUFUSU 350 BİN.ŞEHİTLER İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞTE 50 KİŞİ KATILDI.DOĞRU SÖYLEMİŞ KİMSE GÖBEĞİNDEN KONUŞMASIN diyor kardeşin birisi
    Konu zekı62 tarafından (24-10-2011 Saat 18:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru söylemiş ; söylesınde

Demirtaş'tan 'kardeşlik mesajı'
    Van’da incelemelerde bulunan Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından, ''Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler'' dedi.

bakhele bak bak !

işte güzel bir yorum...
    VAN MERKEZ NUFUSU 350 BİN.ŞEHİTLER İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞTE 50 KİŞİ KATILDI.DOĞRU SÖYLEMİŞ KİMSE GÖBEĞİNDEN KONUŞMASIN diyor kardeşin birisi
    BU ARKADAŞ NE ZAMAN KARDEŞ OLMUŞ ..sıkışınca karde ş dagdaki itler gelsin yardım etsin onlara HANİ KÜRT HALKININ DAVASINI SAVUNUYORDU O DAGDAKİ İTLER ..NİYE MEDET UMUYOR DÜŞMAN GÖRDÜKLERİNDEN ..artık dogudakihalkımız anlamalı gerçegi .bunlardan ne köy olur ne kasaba ancak DANSÖZ olur demirtaş gibilerden ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Agzina Saglik

Bencede Müge Anli çok dogru soylemis sozlerinde hakli Van da sehitlerimiz için kaçkisi yürüyüs yapti yaziklar olsun onlara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok doğru söylemiş ağzına sağlık.Bütün Türkiyenin hem fikir olduğu şeyleri söylemiş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal sana Müge hanım Mehmetçiğimi şehit eden itlerin yardımcılığını yapan bu kişileri Allah daha beter etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kadın haklı kimse darılmasın polislere taş atarsın binlerçe askeri şehit edersin kaldınmı türk devletine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kadın haklı kimse darılmasın polislere taş atarsın binlerçe askeri şehit edersin kaldınmı türk devletine.

:45::45::45:

mahkemeyi açan da pkk dır herhalde.
    Konu selvi64 tarafından (24-10-2011 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri