Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Hakkari'de deprem

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Hakkari'de deprem

Van'ı pazar günü yıkan büyük depremin şoku atlatılmadan, bölge bu kez merkez üssü hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Dilekli Köyü olan Richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğündeki depremle sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesideprem Araştırma Enstitüsü'nün yerin 18.3 kilometre derinliğinde meydana geldiğini saptadığı deprem saat 11.04'te bölgeyi şiddetle salladı. Pazar günü Van ve Erciş'te büyük can kaybı ve çok sayıda binanın yıkılmasına neden olan deprem ve devam eden artçı şokların paniği henüz geçmeden hakkari Yüksekova'daki deprem bölgede büyük korkuya neden oldu.

hakkari ve Yüksekova'daki yetkililer merkez üssü ırak sınırına yakın kesimde bulunan depremin can kaybına ve hasara neden olup olmadığını belirlemek için bölgedeki köylerle bağlantı kurulmaya çalışıldığını söyledi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ve Yüksekova'daki yetkililer merkez üssü Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sınırına yakın kesimde bulunan depremin can kaybına ve hasara neden olup olmadığını belirlemek için bölgedeki köylerle bağlantı kurulmaya çalışıldığını söyledi.

kaynak: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu hallederiz tarafından (27-10-2011 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.

2. 27-10-2011, 17:00

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beter olsunlar Allah belalarını veriyor işte 9 şiddetinde olsun
    arkadaşlar ne kadar olsada şehit verdigimiz bölgelerde deprem olsada şözlerimize dikkat edelim veya hiç mesaj yazmasanda olur....

burası fecebook veya youtube degil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ne kadar olsada şehit verdigimiz bölgelerde deprem olsada şözlerimize dikkat edelim veya hiç mesaj yazmasanda olur....

burası fecebook veya youtube degil.
    youtube yada facebook hiç farketmez bu ne kadar düşüncesiz bir yaklaşım tarzı anlamadım adamın mesajı resmen ırkçılık
    bugün dükkanda kaç kişiyi uyardım ve bozdum açıklayınca haklısın diyorlar öf***le kalkaz zararla oturur bunu böyle bilmeli
    Konu CABBARİ tarafından (27-10-2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    böyle saçma böyle amiyane böyle abzürt bir yoruma yazı yazmak istemezdim ama beni çok sinirlendirdin!!!
    anlamadıgım neden her kürtü pkk lılarla karıştırırsınız anlamış değilim şu anda sagına soluna bir bak büyük islam alimleri ve tarikat liderlerinin çogu dogudan çıkma hemde kürt kökenli yıllardır bu ülkede dinini en iyi yaşayan ve tc cumhuriyeti kimliği taşıyan ve teröre en çok şehidi doguda veren bu insanlara neden çapulcu ALLAH sız ateist pkk lı muamelesi yaparsınız anlamış değilim gün gelir ahirette bunun hesabını veremezsiniz hepimiz din kardeşiyiz ateist ruhlara bürünmüş pkk lılarla kürtleri aynı kefeye koymayın içlerinde terör partizanı vardır pkk lı vardır destek veren vardır ama hepsi değil genelleme yapmak çok acı bir ifade bu çok büyük bir yalnış ALLAH muhafaza adamı şirke kadar götürür
    selametle kalın
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin adına çok üzüldüm bu ifadeleri kullandıgın için gün gelecek kendinden utanacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse yalnış anlamasın ben kürt değilim dogu yada güneydoguya hiç gitmedim bilmem oraları o halkı ama kürt çok arkadaşım ahbabım tanıdıgım hatta akrabalarım var samimi söylüyorum pırlanta gibi adamlar onlara bakınca birde bu yazılanları okuyunca deliriyorum
    İşte Davet Linkin!!

8. 27-10-2011, 18:57

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide ben kürt,ermeni ayrımcılığı yapmadım ki hepsine hitaben yazdım size göre ırkçılık ise öyle kabullenirsiniz!Benim için insan değiller nasıl oluyor da bir Allahın kulu görmüyor bu it oğlu itleri de bildirmiyor güvenlik güçlerine hepsi kör mü olmuş o kadar er can verdi bunların anaları babaları oranın halkı için sizce iyi niyet mi düşünürler?Ben çözüm olarak böyle düşünüyorum yakmalı yıkmalı alayını!Başkabir çözümü var ise yazsın bende ondan ibret alayım açılımla uzlaşma ile asla bir yere varılmayacak!Yazık gencecik evlatlara
    hala aynı konuda ısrar ediyorsun senin akraban eşin dostun orada görev yapanlar amirler memurlar hepsini aynı safa sokuyorsun terörist olanalr teröristtir ama hepsini aynı kefeye koyarak yalnış yapıyorsun tamam herkes öfkeli ama bunun istismarı kötü sonuçlar getirir maddi manevi
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hala aynı konuda ısrar ediyorsun senin akraban eşin dostun orada görev yapanlar amirler memurlar hepsini aynı safa sokuyorsun terörist olanalr teröristtir ama hepsini aynı kefeye koyarak yalnış yapıyorsun tamam herkes öfkeli ama bunun istismarı kötü sonuçlar getirir maddi manevi
    şuna katılıyorum açılım bencede en gereksiz şeydi dogru ama bir şekilde denenmeliydi deneye deneye çözüm bulacagız inşallah tabiki bu arada topraklarımızı koruyarak
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri