Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yu-ma-tu IQ serisi neden desteklenmiyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yu-ma-tu IQ serisi neden desteklenmiyor

ýq serisi ilk çýktýðýnda çok sevinmiþtik mx lerden daha hýzlý kanal geçiþi daha farklý vemodern bir menü rahat rahat sattýk 1 kaç koli sonra : !!!!
    iþte sonrasý çok kötü oldu bakýyorum yumatunun sayfasýna IQ serisi ile ilili bir tek konu bile yok
    tv8 maçlarda gidiyor,kanal listesi yok hazýr olarak,her marka her model 2-3 günlükte olsa tüm modellerine yazýlýmlar veriyor yumatu IQ ya yok biþey ya arkadaþlar bu kadar ilgisizlik tuhafým gitti bir makinayý bu iyi model hemde 3-5 $ daha ucuz diye piyasaya sürüp sonra da bayileri ve servisleri zor duruma sokmak türkiye de enbüyük uydu üretim tesisi olan bir markaya yakýþmýyor diye düþünüyorum hemen hemen bütün forumlara girip yazýlýmlarla uðraþan biri olarak
    yumatunun kendi sitesine girdim orada bile IQ dan býrak bahsetmeyi resmi ve bilgileri bile yok yazýlýmý falan geçtik artýk
    yeni bir model daha geliyomuþ "bak seeeeeeeen" arkasýnda durup ilgilenmedikten sonra kasayý deðiþtirip hergün yeni bir model çýkarsan ne çýkarmasan ne diyor eðer haddimi aþtýysam yetkililerden özür diliyor ama benim gibi düþünenlerin de azýmsanmayacak kadar çok olduðunu düþündüðüm için böyle bi konu açma ihtiyacý duyduðumu belirtip BÝRAZ DAHA FAZLA ÝLGÝ DÝYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla arkadaþým çok haklýsýn.Ayný olay þu an Goldmaster 11000 serisine ben yasýyorum malesef.Acikoyu atýnca millet alýþamýyor rf cýkýþý yok cihazda sorun oluyor vs vs.Ya açýkca sana sunu söyleyeyim.Supersatforum 14 aydýr var yumatunun teknik elemanlarý sitede yok biz kendi capamýzla birþeyler vermeye calýsýyoruz nekadarda anlamasakta yumatunun belli modellerinden.Firmanýn cihaza yazýlým destegini bir sekilde anlatmasý lazým.Firmanýn teknik internette sorumlu calýþanlarý var ama lütfedimte bizim siteye ugramadýklarý için kesin size su olur diyemeyeceðim .Onlar malesef uye sayýsý (sadece üye sayýsý ama)çok olan forumlardadýrlar.O yüzden buna orada sormak lazým aslýnda
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Valla arkadaþým çok haklýsýn.Ayný olay þu an Goldmaster 11000 serisine ben yasýyorum malesef.Acikoyu atýnca millet alýþamýyor rf cýkýþý yok cihazda sorun oluyor vs vs.Ya açýkca sana sunu söyleyeyim.Supersatforum 14 aydýr var yumatunun teknik elemanlarý sitede yok biz kendi capamýzla birþeyler vermeye calýsýyoruz nekadarda anlamasakta yumatunun belli modellerinden.Firmanýn cihaza yazýlým destegini bir sekilde anlatmasý lazým.Firmanýn teknik internette sorumlu calýþanlarý var ama lütfedimte bizim siteye ugramadýklarý için kesin size su olur diyemeyeceðim .Onlar malesef uye sayýsý (sadece üye sayýsý ama)çok olan forumlardadýrlar.O yüzden buna orada sormak lazým aslýnda
    SEVGÝLÝ ARKADAÞIM ÇOK HAKLISIN YUMATU YAZILIM DESTEÐÝNDE BÝR ARA ÇOK ÝYÝ DENEBÝLECEK KADAR VARDI AMA ARTIK PARAYA MI DOYDULAR BÝÞEYLER OLDU SEN DÝYOSUN KÝ ÜYE SAYISI ÇOK OLAN FORUM LARA YAZMAK LAZIM HAKLISIN AMA BEN ZATEN BU FORUMLARDAN BAZILARINA DA AYNI KONUYU AYNI BAÞLIKTA AÇTIM VE DÜNDEN BERÝ SADECE 1 TANE MODEROTÖR KARDEÞÝMDEN CEVAP GELDÝ O DA "BU MARKA YUMATU "IQ" ÝÇÝN EXPRES TAÞIYICI OLACAK AMA BÝRAZ SABREDELÝM "DÝYOR BAÞKA BÝR ALLAHIN KULU ÝLGÝLENMEMÝÞ BU DA NEYÝ GÖSTERÝYOR YORUMU SÝZE BIRAKIYORUM AMAÇ SADECE PARA KAZANMAK OLACAKSA
    PARA GEÇÝCÝ DÝR BUGÜN SÝZ YARIN BAÞKASI KAZANIR ÝNÞAALLAH ÇOK GEÇ OLMADAN FÝRMA YETKÝLÝLERÝ UYANIR YOKSA ÝÞ ÝÞTEN GEÇECEK DAHA DÜN TV8 DE MAÇLAR ÝZLENMÝYOR DÝYE 2 ADET MAKÝNEYÝ SATALI 10 GÜN OLMASINA RAÐMEN GERÝ ALIP YAZILIM DESTEÐÝ DAHA ÇOK OLAN BÝR MARKAYLA DEÐÝÞTÝRMEK ZORUNDA KALDIM BÝRAZ ELLERÝNÝ ÇABUK TUTMALARI ONLAR ÝÇÝNDE BÝZÝM ÝÇÝNDE SÝZMODERATÖRLERT ÝÇÝNDE KESÝNLÝKLE FAYDALI OLUR DÝYE DÜÞÜNÜYORUM
    YÝNEDE KONUYA GÖSTERDÝÐÝNÝZ ÝLGÝ ÝÇÝN TEÞEKKÜR EDR SAYGILARIMI SUNARIM

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý minem1995 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ýq serisi ilk çýktýðýnda çok sevinmiþtik mx lerden daha hýzlý kanal geçiþi daha farklý vemodern bir menü rahat rahat sattýk 1 kaç koli sonra : !!!!
    iþte sonrasý çok kötü oldu bakýyorum yumatunun sayfasýna IQ serisi ile ilili bir tek konu bile yok
    tv8 maçlarda gidiyor,kanal listesi yok hazýr olarak,her marka her model 2-3 günlükte olsa tüm modellerine yazýlýmlar veriyor yumatu IQ ya yok biþey ya arkadaþlar bu kadar ilgisizlik tuhafým gitti bir makinayý bu iyi model hemde 3-5 $ daha ucuz diye piyasaya sürüp sonra da bayileri ve servisleri zor duruma sokmak türkiye de enbüyük uydu üretim tesisi olan bir markaya yakýþmýyor diye düþünüyorum hemen hemen bütün forumlara girip yazýlýmlarla uðraþan biri olarak
    yumatunun kendi sitesine girdim orada bile IQ dan býrak bahsetmeyi resmi ve bilgileri bile yok yazýlýmý falan geçtik artýk
    yeni bir model daha geliyomuþ "bak seeeeeeeen" arkasýnda durup ilgilenmedikten sonra kasayý deðiþtirip hergün yeni bir model çýkarsan ne çýkarmasan ne diyor eðer haddimi aþtýysam yetkililerden özür diliyor ama benim gibi düþünenlerin de azýmsanmayacak kadar çok olduðunu düþündüðüm için böyle bi konu açma ihtiyacý duyduðumu belirtip BÝRAZ DAHA FAZLA ÝLGÝ DÝYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM:46:
    malesef alt yapýsý oluþturulmadan para kazanmak ugruna böyle durum lar söz konusu olabiliyor ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Firmaya gerekli maili atacam bu konuyla ilgili umarým dikkate alýrlar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Firmaya gerekli maili atacam bu konuyla ilgili umarým dikkate alýrlar
    çok ama gerçekten çok teþekkür ederim serkan ve ertex kardeþ
    iþte neden süpersat forum bundan
    diðer forumlara da bakarsanýz ayný baþlýk altýnda ayný konuyu oralarda açmaya çalýþtým ama cevap verme zahmneti bile yok neden firma türkiyede ki en büyük üretici ya türkiyeye istihdam saðlýyoya herhelde ondan veya birileri birilerinden korkuyo ondan
    buy kesinliklþe bi karalama kampanyasý diildir ben yaklaþýk 6 yýldýr yumatu nun bütün ürettiði malzemeleri sattým ve satýyorum ama kimse kusura bakmasýn ekmek te yesek bu kadar duyarsýzlýða sesimizi çýkarmamýz gerekiyor diye düþündüm biz sustukça onlar desdek diil çeþit yapýyolar kasayý deðiþtir menüyü deðiþtir bu ne yeni model allah allaaaaaaaah ya yeni model ya satýn iþte iyi makine ucuz makine 15 gün geçer boþver o eskidi yenisi çýkacak ya arkadaþ sadece satmakla kazanýlmaz destek verirsen kazanýrsýn neyse
    TEKRAR TEKRAR TEÞEKKÜR EDEREK ÝNÞAALLAH FÝRMA YETKÝLÝLERÝNÝN DE EN AZ SÝZLER KADAR DUYARLI OLMALARINI DA TEMENNÝ EDEREK
    SAYGILARIMI SUNUYORUM

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilgili firmayý aradýk ve akþama dogru gerekli açýklama yapýlacaktýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SAOL USTAM ÇOK SAOL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :46: usta sabýrla bekledik akþama doðru olmasýný ama
    sonuç:HÜSRAN
    vallahi yazýklar olsun be bu nebiçim bi anlayýþ türkiyeye malolmuþ bi firma yalandan da olsa bi açýklama yapamýyor hevallahi helel olsun ERTEX74 kardeþ sana bi sözüm yok haaa sakýn yanlýþ anlama:49:
    saygýlar sadece saygýyý hakedenlere duyulur
    BÜTÜN KARÞILIKSIZ EMEKLERÝNÝZ ÝÇÝN TÜM MODERATÖR ARKADAÞLARA SAYGILARIMI SUNUYORUM:45:
    firmaya gelince ise YUH DÝYORUM ANCAK BU KADAR ÝLGÝSÝZ OLUNUR DU OLDULAR ..........:46:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým ben bugün firmayý tam 5 kez aradým fakat oarada tam yetkili kiþi ile muhatab bulamadým durumu konuþtugum kiþiye anlattým siz kadar bende bu vurdum duymazlýgýn peþindeyim içiniz rahat olsun konunun peþi býrakýlmayacaktýr.
    saygýlar
    Konu ertex74 tarafýndan (08-09-2006 Saat 22:56 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri