ýq serisi ilk çýktýðýnda çok sevinmiþtik mx lerden daha hýzlý kanal geçiþi daha farklý vemodern bir menü rahat rahat sattýk 1 kaç koli sonra : !!!!
iþte sonrasý çok kötü oldu bakýyorum yumatunun sayfasýna IQ serisi ile ilili bir tek konu bile yok
tv8 maçlarda gidiyor,kanal listesi yok hazýr olarak,her marka her model 2-3 günlükte olsa tüm modellerine yazýlýmlar veriyor yumatu IQ ya yok biþey ya arkadaþlar bu kadar ilgisizlik tuhafým gitti bir makinayý bu iyi model hemde 3-5 $ daha ucuz diye piyasaya sürüp sonra da bayileri ve servisleri zor duruma sokmak türkiye de enbüyük uydu üretim tesisi olan bir markaya yakýþmýyor diye düþünüyorum hemen hemen bütün forumlara girip yazýlýmlarla uðraþan biri olarak
yumatunun kendi sitesine girdim orada bile IQ dan býrak bahsetmeyi resmi ve bilgileri bile yok yazýlýmý falan geçtik artýk
yeni bir model daha geliyomuþ "bak seeeeeeeen" arkasýnda durup ilgilenmedikten sonra kasayý deðiþtirip hergün yeni bir model çýkarsan ne çýkarmasan ne diyor eðer haddimi aþtýysam yetkililerden özür diliyor ama benim gibi düþünenlerin de azýmsanmayacak kadar çok olduðunu düþündüðüm için böyle bi konu açma ihtiyacý duyduðumu belirtip BÝRAZ DAHA FAZLA ÝLGÝ DÝYOR SAYGILARIMI SUNUYORUM:46:

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri