Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: arkadaşlar yardımcı olana dua edeceğim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşlar yardımcı olana dua edeceğim

arkadaşlar bende ora 5010 D 16 00 A1 cihaz var sorunum 8888 hatası yeni suuny yazılımı yükledim cihaz 8.888 hatası veriyor yüklemediğim orjinal yazılım kalmadı suuny ve ora orjinal attım hiç işe yaramadı forumdaki 7011 yazılımını denedim olmadı lütfen yardım edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyascekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende ora 5010 D 16 00 A1 cihaz var sorunum 8888 hatası yeni suuny yazılımı yükledim cihaz 8.888 hatası veriyor yüklemediğim orjinal yazılım kalmadı suuny ve ora orjinal attım hiç işe yaramadı forumdaki 7011 yazılımını denedim olmadı lütfen yardım edin
    Çihazına yanlış yazılım yüklemişsin.Düzeltmek için kurtarma yazılımı yüklemeyi deneyiniz.Aşagıda vercegim linkden kurtarma yazılımı yükleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Çihazına yanlış yazılım yüklemişsin.Düzeltmek için kurtarma yazılımı yüklemeyi deneyiniz.Aşagıda vercegim linkden kurtarma yazılımı yükleyiniz.
    yardımın için teşekkürler ama 8.88 hatasını hiç bir şey hiç bir program düzeltmiyor daha önce bu tür hataları düzeltmiştim bu sefer durum çok ciddi kafam durdu:49: :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilyascekin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardımın için teşekkürler ama 8.88 hatasını hiç bir şey hiç bir program düzeltmiyor daha önce bu tür hataları düzeltmiştim bu sefer durum çok ciddi kafam durdu:49: :46:

8,88 hatası veriyorsa flash dump yapmanlazım flash dump makinesi yoksa teknik servisine burakman lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Eğer teknik bilgi ve malzemen yeterliyse JTAG ile Flashdump yükleyerek düzeltebilirsin. Eğer bu imkanın yo ise servis yolu gözüküyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yardım veilginize cihaz 0 bord yani 2004 diye geldi eski yazılım attım oysa yeni bordmuş yani c bordluymuş ora orjınal attım 16,c0,a1 attım düzeldi allah razı olsun olsun ilgilendiğniz için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım veilginize cihaz 0 bord yani 2004 diye geldi eski yazılım attım oysa yeni bordmuş yani c bordluymuş ora orjınal attım 16,c0,a1 attım düzeldi allah razı olsun olsun ilgilendiğniz için
    Bu tür hatalı yazılım atıldığı zaman düzelme imkanı vardır.Bir daha yazılım atarken Makinanın H/W bilgisine mutlaka bakınız.Her zaman bu kadar sanslı olamazsınız. Makinanın düzelmesine sevindim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri