Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: arkadaþlar yardýmcý olana dua edeceðim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart arkadaþlar yardýmcý olana dua edeceðim

arkadaþlar bende ora 5010 D 16 00 A1 cihaz var sorunum 8888 hatasý yeni suuny yazýlýmý yükledim cihaz 8.888 hatasý veriyor yüklemediðim orjinal yazýlým kalmadý suuny ve ora orjinal attým hiç iþe yaramadý forumdaki 7011 yazýlýmýný denedim olmadý lütfen yardým edin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ilyascekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar bende ora 5010 D 16 00 A1 cihaz var sorunum 8888 hatasý yeni suuny yazýlýmý yükledim cihaz 8.888 hatasý veriyor yüklemediðim orjinal yazýlým kalmadý suuny ve ora orjinal attým hiç iþe yaramadý forumdaki 7011 yazýlýmýný denedim olmadý lütfen yardým edin
    Çihazýna yanlýþ yazýlým yüklemiþsin.Düzeltmek için kurtarma yazýlýmý yüklemeyi deneyiniz.Aþagýda vercegim linkden kurtarma yazýlýmý yükleyiniz.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Çihazýna yanlýþ yazýlým yüklemiþsin.Düzeltmek için kurtarma yazýlýmý yüklemeyi deneyiniz.Aþagýda vercegim linkden kurtarma yazýlýmý yükleyiniz.
    yardýmýn için teþekkürler ama 8.88 hatasýný hiç bir þey hiç bir program düzeltmiyor daha önce bu tür hatalarý düzeltmiþtim bu sefer durum çok ciddi kafam durdu:49: :46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ilyascekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yardýmýn için teþekkürler ama 8.88 hatasýný hiç bir þey hiç bir program düzeltmiyor daha önce bu tür hatalarý düzeltmiþtim bu sefer durum çok ciddi kafam durdu:49: :46:

8,88 hatasý veriyorsa flash dump yapmanlazým flash dump makinesi yoksa teknik servisine burakman lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþým öncelikle geçmiþ olsun. Eðer teknik bilgi ve malzemen yeterliyse JTAG ile Flashdump yükleyerek düzeltebilirsin. Eðer bu imkanýn yo ise servis yolu gözüküyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ®adakoglu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yardým veilginize cihaz 0 bord yani 2004 diye geldi eski yazýlým attým oysa yeni bordmuþ yani c bordluymuþ ora orjýnal attým 16,c0,a1 attým düzeldi allah razý olsun olsun ilgilendiðniz için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yardým veilginize cihaz 0 bord yani 2004 diye geldi eski yazýlým attým oysa yeni bordmuþ yani c bordluymuþ ora orjýnal attým 16,c0,a1 attým düzeldi allah razý olsun olsun ilgilendiðniz için
    Bu tür hatalý yazýlým atýldýðý zaman düzelme imkaný vardýr.Bir daha yazýlým atarken Makinanýn H/W bilgisine mutlaka bakýnýz.Her zaman bu kadar sanslý olamazsýnýz. Makinanýn düzelmesine sevindim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri