ne verirsen elinle o gelğir seninle sen bunu eğer kalpten allah rızası için yapıyorsan ki öyle o zaman tereddüt etmeden göndereceksin senin kolinden ihtiyacı olmadığı halde bir mağdurun hakkını çalan kişi ahirette bunun cezasını çok ağır ödeyecektir bu dünuada olmasa dahi diğer dünyada
söze bak:
bana neyle gelirsen gel ama sakın kul hakkıyla gelme yani bunun bağışlaması yok o yüzden gönder kardeşim sen kolini rahmetli babam oğlum sana taş atana sen ekmek atki belki insanlığından utanırda doğru yolu bulur derdi o yüzden arkadaşlar orada masum insanlar bebeklerimiz ve küçücük çocuklar soğuk açlık ve hastalikla mücadeşle ediyorlar kurunun yanında yaş yansın diyen arkadaşlara sesleniyorum o topraklara sen yardım elini uzatmassan devlet üvey evlat muamelesi yaparsa şerefsizler orada cirit atar ve malesef halkın açlığından yoksulluğundan ve cehaletinden faydalanıp kandırırlar buna müsade etmeyelim!!!!!!
Egitim kültür seviyesi çok düşük bir toplumuz malesef bunlar hep oluyor ben marmara depremini yaşamış birisi olarak çok üzülüyorum böyle kanı bozuklar malesef her zaman ortaya çıkıyor gerçek ihtiyacı olanların hakkını gasp ediyor, ne yazıkki bunlara ceza dahi verilmiyor İran da olsa hemen asarlar bizde yedigim insan hakları avrupa birligi uyum paketi bir sürü zırvalık ne derseniz diyin ama ülke gerçegi bu yazıklar olsun........
o tür insanlar heryerde olur kultur seviyesi yüksek yerdede düşük yerdede vardır önemli olan şeytana alet olmamamız iranda masum insanlarda çok asılıyor
bunu unutmayın gün gelecek yavaş yavaş ahirete yaklaşıyoruz sonuçta insanın
ömrü50.60 yıl su gibi akıp gider
'Van'a yardım gönderemiyoruz'
Prof. Dr. Tanyaş: İstanbul’daki bazı şirketlerimiz mal kabulünü durdurdu
Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş, Van’a yardım malzemesi taşıyan kamyonların mal boşaltıp dönemediğini, bu nedenle İstanbul’daki bazı şirketlerin mal kabulünü durdurduğunu, afet lojistik planının yapılması gerektiğini bildirdi.
iştebu dur!
çadır sat montu sat halıyı sat sat oğlu sat...
biz bu gün bir araba giysı ayakabı gönderdik inşalah yerine ulaşır..
bu yağmalayıcılar sadece vanda değil doğuda değil her yerde var batıda yokmu ordada var ben 98 99 istanbul depreminde ordaydım nice yamacılar vardı enkazda can değil altın arama yapanlar altın zinet eşyası çalmak için uğraşanlar lutfen bir kaç kendini bilmez kişiler için van ı halkımızı yanlız bırakmayalım
Konu devrelektronik tarafından (28-10-2011 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.
görmemişler...! normaldır.
sadece orada değil gölcük depremindede böyle soysuz istismarcılar çıkmıştı hatta gazetede tüyler ürperten bir haber çıkmıştı göçük altında kalan bir bayanın kolu dışarıdayken şerefsiz hırsız bilezikleri için kadının kolunu kesmeye çalışmış bunu gören bir askerde gereğini yapmıştı burada gerçek anlamda organizasyon içinde bu yardımlar gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmalıdır!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri