neden hiç şaşırmıyorumki..
neden hiç şaşırmıyorumki..
bu olaya yorum soyle yapıyorum
bu yardım işi siyaset kokuyor bence.ak partinin tuncelide köylerde suyu olmayan evlere çifter çifter camasır makinası vermesini hatırlıyorum.şimdi ise van resmen yardım diye ne var ne yok doldu taştı.üstelik alan alana kimse karışmıyor.sadece seyrediliyor.
diğer yanda örgüt diğer yanda iktidarın iyi niyetle yapılmış yardımları kullanması.
kim cadır almış , kim satmış kimin umurunda.....
hakikaten van lıları ne seviyormusuzda haberimiz yokmuş.daha düne kadar sehir cenazesinde 50 kişi bile toplanamayan,iş oya destege gelince örgüt e calışan van.ve şimdedi timsahın gözyaşları gibi yardımdan doyan van
vanlıyam şanlıyam karlıyammmmm
böyle insancıklara yazıklar olsun
LEBEN ?
--ben adapazarı depremini iyi hatırlıyorum...orada bu kadar bir yağma yaşanmamıştı çünkü asker vardı başında...
--bir komutanın ihtiyar bir amcaya bağırdığınıda hatırlıyorum.ekrana yansımıştı...(fazla eşya alıyor diye)
--enkazların içlerinde/aralarında dolaşan itlerin ölü bedenler üzerindeki ziynet eşyalarını çaldıklarını da...çıkaramadıkları bilezik ve yüzükler için eli ve parmaklarını kestiklerinide...buna şahit olanların askere şikayet etmesi üzerine askerin "vur" emri verdiğinide...(akşam belli bir saatten sonra bir allahın kulu enkazların bulunduğu bölgeye giremezdi...forumda adapazarlı varsa söylesin ...)
şimdi bunlar oldu diye adapazarlıların tamamına küfürmü edelim? hepsine ana avrat düzmü gidelim (afedersiniz...)
yağmalanan kamyonu gördüm...etrafında birtane asker yoktu... zaten örgüte bağlı köpekler yardımları baltalamak için fırsat arıyordu...beklediği fırsat ayağına geldi...bizde görünce bunu veryansın ediyoruz van ın tamamına...
biraz insaf yahuu...çok değil...
selametle...
BENİM BU KONUDAKİ YORUMUM
sadece yapılan politika için.insanların ne sucu ne günahı olabilirki
bizi yönetenler veya bize sözü gecenler en kötü günümüzde bile bundan yararlanmaya calışıyor,
herkes bir yerlerden bir şeyler yapmak için cırpınıyor.ama kimse denetlemiyor ve biz başıboşluk var.
var ki ne var
insan olmayı bir türlü öğrenemedik şu güzelim ülkemde söylenecek laf yok herşey ortada
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri