neden hiç şaşırmıyorumki..
nankörlükten başka bişey değil.iyiki birşey göndermemişim...
Hiçmi hiç şaşırmadım.Nerede pislik orada bunlar.
insanlarda onur olmadıktan sonra ne yapsanız nafile kişilik sahibi olan bir insan bunları yapmaz, yapılan yardımlar depremden zarar görenler için yapılıyor birileri köşeyi dönsün diye yapılmıyorki doğru dürüst organizeli şekilde ihtiyacı olanlara dağıtım yapılsa bu tür yağmalara izin verilmez daha bunun gibi birsürü sorunlar....
yaa ayıp yaaa dogunun farkı bu işte siz yagmalıtırsınız sonrada paraile satarlar herkeste silah var orada it vurur gibi vursanıza ama askerlere sıkarsınız hakkaride deprem olurken fahişelerin dogurdugu it sürüleri gösteri yapıyordu ve polise taş vs atıyorlardı
batıda neden olmuyor
yanıklarda iz bırakmaz
arkadaşlar doğuda cahil insan çok iyiyi kötuyu yardımı bilmeyen hiç okul okumamış insanlar var yanlız halkı terörle kaşılaştırmayın inanınki orda yaşayan öretmen memur öğrencilere sorun doğünün halkı çok iyidir ancak orda yaşasanız anlarsınız içinde mutlaka kötü insanlarda çıkar yanlız onlar yuzun den tum halkada terör deme hakımızda yok
iste bir kaç nakor aç gozlu yuzunden diger masum insanlarida çamur atiliyor ne yazikki insanliktan nasibini almamislar orada yagma yapan insanlar yaziklar olsun çok kotu ornek oldular dunyaya
Şuan evin hol'ünde kocaman bir bavul eşya var.
VAN'a nasıl göndersek diye düşünüyordum.
Şimdi göndersemmi diye düşünüyoum..![]()
Egitim kültür seviyesi çok düşük bir toplumuz malesef bunlar hep oluyor ben marmara depremini yaşamış birisi olarak çok üzülüyorum böyle kanı bozuklar malesef her zaman ortaya çıkıyor gerçek ihtiyacı olanların hakkını gasp ediyor, ne yazıkki bunlara ceza dahi verilmiyor İran da olsa hemen asarlar bizde yedigim insan hakları avrupa birligi uyum paketi bir sürü zırvalık ne derseniz diyin ama ülke gerçegi bu yazıklar olsun........
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri