Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arasý

Konu: Dünyada bugune kadar böyle bir haber cýkmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha Dünyada bugune kadar böyle bir haber cýkmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Korkutmak icin gazeteye para veriyorlar ve akillarinca korkutuyorlar. Digitürk'ün gazeteye para verdigi ne kadar da belli. Neden mi? Haberde sadece "Digiturk" basligi yerine logosunu kullanmislar. Komedi gibi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamlar illegal izletmemeye kararlý d-smart gibi ama biz türk halký severiz korsan yayýn izlemeyi bugün kapatýr yarýn biri(leri)açar deðiþmeyen kural

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya acarlarsa ne olucak diginin hali

Kullanýcý Bilgi Menüsü

güzel reklam yapmýþ ama ip tv unutmuþ

yakýndýr arkadaþlar dm dt þavaþý baþlar yakýnda

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

digitürk seyretmek için ne vesteltv ne de o diginin bir halta yaramaz çihazýný kullanýrým ya yurt dýþýndaki gibi bizede modul satar yoksa seyretmem zaten bu federasyon ilede bu lig beþ para etmez

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir insan bir bilgiye sahipse sonucu ne olursa olsun bu bilgiyi kullanmak onun sonuna kadar hakkýdýr kimse engelleyemez...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim anlamadým birkonu var dicitürkü evde seyretmek içinalýyorsun maçlar için iþyerinde seyredemesin nemiþ ticarimiþ beþaltý milar budüpedüz milete soymak ve bunu ben buparayý keriz parasýderim nedenmi futbolcu orda senin içinmi koþuyor bir futlocuyu milyarlar hacýyorlar nedenmi bizimgibi salaklarýn parasýný sömürmek için adamlar para için koþuyorlar bise maçlarda bibirimizin kalbine kýrýyoruz sen falan takýmsýn ben falan takýmý diye arkadaþlar kendinize gelin düþünnün öyle bibirimize kýrmayalým birdaha budünyayý gemiyeceyiz
    Konu esentepe tarafýndan (31-10-2011 Saat 21:59 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: ben maçlarý gidiyom gitiyimi puþman oluyorum çünkü adam gibi maç seyretmiyoruz küfürler kavgalar ondan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bekomehmet81 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    güzel reklam yapmýþ ama ip tv unutmuþ

yakýndýr arkadaþlar dm dt þavaþý baþlar yakýnda
    arkadasýn dedýgý gýbý lig tv nýn cozulmesý yakýndýr ya fýatlarý ýndýrýrler yada korsan yoluyla ýzlerým býr halta yapamazlar.aldýgým býlgýye gore kesýn cozulecek dm 800 deýzledým ýptv ýle ama daha ýyý calýsabýlmesý için ugrasýlýyor 2 haftaya kadar verýlecek ýnsallah allahtan býr maný gelmez ýse

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri