Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ACİKO 4221fta-4222CI-5222CI-4225-5225-GoldMaster 11300cı-11400 Astra premier okey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sekan kardeş, ben astra uydusunu 115 lik çanakla Manisa/ Akhisar'dan sinyal kalitesi %95 olarak buldum ama premier kanallarını bulamadım. Neden dir acaba? Yoksa daha büyük çaplı çanak mı gerekli?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağolun teşekkür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400cılar icinde cıksa bu yazılım güzel olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sonsesina Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam arkadaşlar cıhazım 11400 cim aciko 5225 27/07/06 yazılımı mevcut astrayı nasıl seredebilirim tek çanakla bu mümkünmü teşekkürler
    Bir adet çanak anten Türksat bir tanede Astra uydusuna çanak anten kurmanız gerekiyor.Bulundugunuz bölgeye göre anten çapları degişebiliyor.Genelde 120 -150 anten çapları ile astrayı seyrebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sekan kardeş, ben astra uydusunu 115 lik çanakla Manisa/ Akhisar'dan sinyal kalitesi %95 olarak buldum ama premier kanallarını bulamadım. Neden dir acaba? Yoksa daha büyük çaplı çanak mı gerekli?
    Saygılar.
    Aşagıdaki linke bakınız.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İlginize çok teşekkürler arkadaşlar. Sağolun.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan kardeş sana bir iki sorum olacak. 1- Kendi işimi kendim gördüğümden bu astra uyduları Türksat ile Hot Bird arasında mı? 2- 90lık çanakla Manisa/ Akhisar'dan bu uyduları alabilirmiyim; alırsan kaç kanal alabilirim. Hispadan çevirdiğime değirmi?
    Vereceğin bilgiler için şimdiden teşekkürler, başarılar diliyorum.
    Saygılar.
    Valla sanırım bölgesel durum ben astradaki premier paketindeki
    12070 H 27500
    *BLUE MOVİE
    *BLUE EXTRA
    *BLUE ***
    *EROTİK 1
    *PREMİERE STAR
    *PREMEİER AUSTRİA
    *HEİMİTE KANAL
    *GOLDSTAR TV

Bunları % 45 sinyalle izliyorum canak ofset 105lik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş dün 115 lik çanağı (yuvarlak) astralara çevirdim ama premier kanallarını çektiremedim. D+ ve açık kanalları alıyor ama bu paketi çekmiyor. Sanırım bölgesel olarak çekmeyebilir. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum kardeş. Hiç değilse denemiş olduk. Sağolasın. Başarılar.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya rakadaslar iyi guzelde premier paketinde sadece bir frekans cekiyor digerleri hiç çekmiyiyor 12070

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri