REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kendi kendine imaj silinmesi sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kendi kendine imaj silinmesi sorunu

Merhabalar;

Dreambox 500S Clone cihazım var. Sorunsuz kullaniyorum. Deneme yanilma ile KGD imaj ile en stabil durumu yakaladim. Ancak KGD ve diger imajlarda devam eden bir sorunum var.

Akşam sorun yok, cihazı kapatıp yatıyorum. Sabah açılmıyor. Yeşil led yanıyor o kadar. Sanki yanlış imaj atmışım gibi kalıyor öylece. DreamUp ile imaj atıyorum COM port uzerinden. 2-3 ay kadar sorunsuz kullaniyorum. 2-3 ay sonra tekrar oluyor.

İmaj atarım sorun değil ama ben evde yokken falan olunca evdekiler yapamadıkları için sıkıntı oluyor, neden olabilir acaba? Bir fikri olan var mıdır?

Teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clon cihazlarda bu image çökmesi malesefki mevcut yapacak birşey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar artik buyuk boyutlu (OpenPLi gibi) imajları dream up olmadan bu programla flashwizard ile yukler gibi kısa bir sürede yukleyebilirsiniz
    Bunun yaninda her türlü imajı veya backupi da (DM500s için) bu program ile yükleyebilirsiz

Max 1dk da imaj yükleme

5sn gibi kısa bir sürede backup alma

Not: Cökmüş çihazlar icin degildir...
    Bunun icin yine Dream up ve RS232 gereklidir.

Nasil mi kullaniyoruz ? Resimlerle anlatmaya calisayim o zaman..

1)-Programı calıştırdıktan sonra IP ve sifre ayarlarımızı yapıyoruz

Degistirmediyseniz standart root ve dreambox tır

DreamBox-OptiFlasher-v1.0.1 imag yi 40. 50 saniyegibi kısabir sürede aktarıyor dremup: 10 dakikada atıyordu
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (1,58 MB, Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. (1,58 MB,
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

3 müşterimizde adaptör değişiminden sonra sorun kalmadı.Şikayetler aynıydı denemenizi tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı darkelf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhabalar;

Dreambox 500S Clone cihazım var. Sorunsuz kullaniyorum. Deneme yanilma ile KGD imaj ile en stabil durumu yakaladim. Ancak KGD ve diger imajlarda devam eden bir sorunum var.

Akşam sorun yok, cihazı kapatıp yatıyorum. Sabah açılmıyor. Yeşil led yanıyor o kadar. Sanki yanlış imaj atmışım gibi kalıyor öylece. DreamUp ile imaj atıyorum COM port uzerinden. 2-3 ay kadar sorunsuz kullaniyorum. 2-3 ay sonra tekrar oluyor.

İmaj atarım sorun değil ama ben evde yokken falan olunca evdekiler yapamadıkları için sıkıntı oluyor, neden olabilir acaba? Bir fikri olan var mıdır?

Teşekkürler.
    Demek ki KGD sorunsuz bir imaj değilmiş denebilir.. Başka imaj dene. Mesela openpli-turko. Ondan sonra adaptör değişimini düşün.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri