valla yazdıklarını okumadım ama ben doğru birşey söylemek istiyorum son günlerde artan terör olayları pkk kimdir bunları kontürol eden kimdir öncelikle siz bunu bilmeniz gerekir türkiyeyi kontürol eden gene israildir neden diyeceksiniz türkiyenin merkezlerini kontürol eden türk yahudilerdir bunlar israile bağlıdır türk yahudileri çocukları askerlik yapmıyor neden onlar hüküm sahibidir onların okuduğu okulda okumayız çunkü yıllık 20 bin tl ve üzeri
bunları yazmayacaktım ama tv de gördüğüm hayatını kaybedan müslüman askerleri görünce dayanamadım yazdım pkk nın başları yahudilerin dediklerini yapar pkk guruplarına katılan çahiller bilmiyor bunları yani kafalar bibaşkasının elinde şimdi saldırıya geçecek pkknın kafasında kürt bir devlet kuracaz anlamı var dediğim gibi üstler doğruyu saklıyor onlardan şimdi yahudiler hem türk müslüman askerlerine istihbarat verip pkkya vuruyor hemde pkk terörüne verip askerler şehit oluyor burdaki amaç birbirine karşı kin yükselsin türk müslümanlar ve pkk birbirlerini bitirsin burdaki burdaki ingilislerin amacı ermenistanı kurmak egeyi yünanlara bırakmaktır

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri