Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: yazılımlardan memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
60. Anket kapatılmıştır
  • evet

50 83.33%
  • hayır

10 16.67%
Sayfa 12/25 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
244 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: 15/12/2005 digiline biss ve conax caslı yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eirtem Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bir hafta önce tps lerin auto olacağı ve sitede ertesi gün yayınlanacağına dair yazılar okuduk yukarıda da yazdım bekliyoruz diye ama hala bi haber ses seda yok sunny yi tercih etmemin nedeni hızlı yazılım desteği idi fakat görüyorumki sunny hariç diğer markalar güncelleme konusunda aldı başını gitti ben ise makineyi 3. defa yüklememe rağmen hala yazılım sorunları ile uğraşıyorum... şimdi bana muhalefet olan arkadaşlar mutlaka olacaktır ancak gerçek şu ki biraz gerideyiz ;)
    sana katılıyorum dostum diğer başka cihazlarda tps auto çıktı bizde hala çıkmadı ne olacak bizim halimiz
    :ill:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eirtem Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar bir hafta önce tps lerin auto olacağı ve sitede ertesi gün yayınlanacağına dair yazılar okuduk yukarıda da yazdım bekliyoruz diye ama hala bi haber ses seda yok sunny yi tercih etmemin nedeni hızlı yazılım desteği idi fakat görüyorumki sunny hariç diğer markalar güncelleme konusunda aldı başını gitti ben ise makineyi 3. defa yüklememe rağmen hala yazılım sorunları ile uğraşıyorum... şimdi bana muhalefet olan arkadaşlar mutlaka olacaktır ancak gerçek şu ki biraz gerideyiz ;)
    size görüşlerinizde katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar exselans arkadaşımız çalışıyordur mutlaka onlarada gelir...ümitsizlige kapılmayın..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

exalans hallader

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar merak ettiğim birşey var benim sağ taraftaki bilgilerimin olduğu bölümdeki Average Members yazısının altındaki yıldız neden kırmızı oldu lütfen yardım edermisiniz
    yoksa ben forumdan mı atıldım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim cihaz tamir olunmu fllaşı yanmış diyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallah Sunny İçinde
    Tps Auto Çıkar. Exalans Ustam Şimdiden Yaptığın Herşey İçin Çok Saol.Sabırsızlıkla Beklemekteyiz.............................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bu kanıya vardınız....cihazınızın flashı yanmışsa eger tekrar yüklenmesi lazım...tamir olur...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polsat yazılımları ne zaman verilecek exelans hocam!!

hocam merhabalar..polsat yazılımları şu an testtemi..yoksa hiç gelmeyecekmi..merak ediyoruz..gelirse ne zaman verilir..bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..saygılarımla..:yes:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekrem336 Nickli Üyeden Alıntı
    hocam merhabalar..polsat yazılımları şu an testtemi..yoksa hiç gelmeyecekmi..merak ediyoruz..gelirse ne zaman verilir..bizi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim..saygılarımla..:yes:
    Sevgili arkadaşım Exalansın bu konuda yazısı var.Bu yazını keşke oraya yazsaydın daha iyi olurdu ilgili arkadaşın takip edebilmesi açısından.Bizde senin gibi beklemedeyiz.Sevgiler.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Sayfa 12/25 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri