REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: yazılımlardan memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
60. Anket kapatılmıştır
  • evet

50 83.33%
  • hayır

10 16.67%
Sayfa 14/25 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon
244 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: 15/12/2005 digiline biss ve conax caslı yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bana yardımcı olacak biri arıyorum bende sunny 1030dcısky var
    son iki aydır ekranda donma oluyordu kısa sureli 2-3sn kadar arıza bolumune bak tım parca deyiş yazıyordu onu deyiştik yine devam etti sonra son yazılım attım donma kayboldu aradan bir ay gecince yine aynı donma başlayınca ekranda genişleme oluyor oda nasıl oluyor *** update yazan kızım oluyor sağ us koşede o iyice yukarıya kayıyor çok az kısmı gorunuyor işde o başlayınca ekranda donma oluyor en basit cine5 kanalı onu bile çözmüyor şimdi yine son yazılımını atacam gececek hepsi düzeliyor kanalları çözüyor ama bir sonra yine eski halini alacak buna bir çare bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı
    ya arkadaşlar bana yardımcı olacak biri arıyorum bende sunny 1030dcısky var
    son iki aydır ekranda donma oluyordu kısa sureli 2-3sn kadar arıza bolumune bak tım parca deyiş yazıyordu onu deyiştik yine devam etti sonra son yazılım attım donma kayboldu aradan bir ay gecince yine aynı donma başlayınca ekranda genişleme oluyor oda nasıl oluyor *** update yazan kızım oluyor sağ us koşede o iyice yukarıya kayıyor çok az kısmı gorunuyor işde o başlayınca ekranda donma oluyor en basit cine5 kanalı onu bile çözmüyor şimdi yine son yazılımını atacam gececek hepsi düzeliyor kanalları çözüyor ama bir sonra yine eski halini alacak buna bir çare bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim...
    arkadaşım senin sorunun flaşla ram ın uyuşmazlıgından kaynaklanıyor resimlerde büyüme ve titreme olur sorunun çözümü flaşın veya rem in degiş mesine kadar gider her şeferinde böyle sorunla karşılaşıyorsan yazılım atmana gerek yok cihazı fabrika ayarlarına döndürmen yeterli olacaktır..

rast gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ertex ustam uzun zamandır bu cihaz bende şimdiye kadar oyle bir olmadı yani uyuş mazlık olsa ta başından beri yapmazmıydı acaba neyse dediyini yapacam yinede teşekkürler ilgilendiyin için ustat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol kardşe

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mertcan25 Nickli Üyeden Alıntı
    ertex ustam uzun zamandır bu cihaz bende şimdiye kadar oyle bir olmadı yani uyuş mazlık olsa ta başından beri yapmazmıydı acaba neyse dediyini yapacam yinede teşekkürler ilgilendiyin için ustat
    rast gelsin işiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar!!
    mcm europa nın yeni keyini verirmisinz şu an kapalıda izleyemiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayın 4 ünde hazır denilmiş bugün ayın 8 i ama ortada hiçbir şey yok fake bunların hepsi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sporty2003 Nickli Üyeden Alıntı
    ayın 4 ünde hazır denilmiş bugün ayın 8 i ama ortada hiçbir şey yok fake bunların hepsi
    Bende bekliyorum :computer: :computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haberler iyi polsatlarda geliyo tamam artık bi cyfralar kaldı ustalar size kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi de şu loader 219.0 sorunu var cihazı çok kötü kasıyor cihaz zorlan çalışıyo tazılımların içine neden koyuyolarkine anlamadım gitti

Sayfa 14/25 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021222324 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri