hani polsatlar public olduydu. hani yazılım veriyordunuz. nerede.............
evet
hayır
hani polsatlar public olduydu. hani yazılım veriyordunuz. nerede.............
3 mesaj yazdınız 3 de zehir zemberek dolu çok yazıkaligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
tamam tamam biraz diğer sitelerdeki kişilere kızdım moralim bozuldu. herhalde ileri gittim biraz kusura bakmayın özür dilerim.... arkadaşlarda bu konularda benim üzerime gelince böyle şeyler yazmak zorunda kaldım.........öööööözzzzzzzzüüüüüüürrrrrrrrr...........
az önce ipnizi banladım özür dilemeseydiniz bir daha foruma giremezdiniz..hayırlı bayramlar sakin olun ve yazılım yapan arkadasımız exalans gercekten bırakacaktı lütfen fazla üzerinize giderseniz bir daha yazılımın y sini bulamazsınız..aligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca bizim fazla uyeyede ihtiyacımız yok öyle düşünüyorsunuz cok yazılım çok üye gibi yanlıştır bu düşünce
evet polsat haclendi yazılımlar var dedik ama yazaılımlarda bazı eksiklerler var yazılımları versek dahi şu an açmaz böyle durumlarda anlayış olun arkadaşlar.her zaman sorunsuz yazılım vermek amacımız ben sizlere d+ müjdesi verdim ve ertesi gün d+ yazılımları verildi eger müjdelere böyle karşılık veriyorsa bir daha müjde vermeyelim saatlerce sizler için yazılım yapıyom bubn en iyi örnegi sevgili ertex74 abimdir bu konuda böyle devam ederseniz açıkca ben yazılım yapmasını bırakırım
sayın exalans usta bütün arkadaşlara siteyi öve öve bitiremiyordum. polsatların public olduğunu ve bunu sizin yazılım olarak vereceğinizi söyledim. şu ana kadar polsatlı yazılım çıkmayınca prestij altüst oldu.birazda dalgaya alınınca böyle şeyler yazdık.kızgınlık anı ile.....kusura bakmayın.........emeğinizeve çalışmalarınıza saygı duyuyor,takdir ile karşılıyorum..............
ARTIK ÇOK GEÇaligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
![]()
arkadaşım verilen yazılımlar exalansın tamamen kendi becerisidir ve bu emeginaligirgin@ttnet Nickli Üyeden Alıntı
maddi yönden hiç bir karşılıgı yoktur sadece sizin taziye olarak sunacagınız
kuru bir teşekürden başka exalans ustayı menmun etmez burada yazılım veriliyorsa bu mevyveyi yemek için daha dikkatli olalım yoksa meyve veren
bu agacı kaybedebilirsiniz...
bayramınızı kutlarım saygılar..
Arkadaşım eğer usta yazılım vereceğim diyipte bunu geciktirmişse bunun mutlaka bir sebebi vardır.Çünkü usta hiçbir zaman makinalara zarar verecek bir yazılım vermemek için çok titiz çalışır.bundan dolayıdırki yazılımları gecikmiştir.Hem yazılımları bekleyen birtek siz değilsinizki yönetimdeki ben ve diğer arkadaşlarımda beklemekteyiz.Sizden ricam biraz sabırlı olmanız ve emeğe saygı göstermeniz.Sağlıcakla kalın.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
arkadaşalr ss2 ile polsatlar izleniyor.....neden bu kadar acele ediyorsunuz...yazılım yapmak o kadar kolay olsaydı herkes yapardı...buda demek oluyorki yazılımda exselans arkadaşımız tarafından verilecek...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri