Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: yazılımlardan memnunmusunuz?

Katılımcı sayısı
60. Anket kapatılmıştır
  • evet

50 83.33%
  • hayır

10 16.67%
Sayfa 21/25 İlkİlk ... 111213141516171819202122232425 SonSon
244 sonuçtan 201 ile 210 arası

Konu: 15/12/2005 digiline biss ve conax caslı yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardes sıstem sıfresıne gırıyor ama sıstemde kanal kılıt bolumune gırdıgın zaman kanal kılıt bolumunde sıfreyı tekrar sordugunda sıstem sfresını sordugunda kı sıfreyı yazdıgımda kobul etmıyor. ılgın ıcın tsk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

formatlasam sıfrelerde degısırmı arkadasım.ne dersın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selcuk Nickli Üyeden Alıntı
    formatlasam sıfrelerde degısırmı arkadasım.ne dersın
    Cihazınıza format yani fabrika ayarına döndürürseniz.cihaz keyleri ilk yazılım atılmış hale gelir.cihazına son yazılımı yükledikden sonra keyleri resetleyin.sonra cihazın reset atın.yeniden kanal taraması yatırın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selcuk Nickli Üyeden Alıntı
    kardes sıstem sıfresıne gırıyor ama sıstemde kanal kılıt bolumune gırdıgın zaman kanal kılıt bolumunde sıfreyı tekrar sordugunda sıstem sfresını sordugunda kı sıfreyı yazdıgımda kobul etmıyor. ılgın ıcın tsk.
    :computer: bak selçuk kardeş benim yazdıklarımı yap menü +sistem ayarları uzerine gel ok bas cıkan şifre sogusuna sıra ile kırmızı+yeşil+sari+mavi bas cihazın bütün şifreler sıfır (0000)olur özel kılıtte dahil sistem ayarlarındaki kanal kilidi emü aktif
    etmek için acık konumda olmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sadece cidden böyle bir şeyin olmadıgına inandım mach1 ustaya sordum msnden hayır diyor daha algolar puclık degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Exelans dostum genel bir veriye ulaşıp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
    Saygılar
    iyi bayramlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı irdetofun Nickli Üyeden Alıntı
    Exelans dostum genel bir veriye ulaşıp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
    Saygılar
    iyi bayramlar.
    algolar var fakat yeni atak yaptılar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı hazırlayıp vermek o kadar kolay mı kardeşim exelans hoca yavaş yavaş halledicek inşallah.biraz sabırlı olun..saygılar..
    Konu ekrem336 tarafından (11-01-2006 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı exalans Nickli Üyeden Alıntı
    algolar var fakat yeni atak yaptılar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlar
    Senin için sorun olmazsa fikir vermek amacıyla verileri pm veya mail aracılığıyla paylaşır mısın?
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

There is no AES auto right know, but with these firmwares is working Digital+ both on Astra and Hispasat.

Sayfa 21/25 İlkİlk ... 111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri