sağol kardeş
evet
hayır
sağol kardeş
selam :bayramınızı kutlar iyi günler dilerim.bu yazılımlara emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim.bazı arkadaşlar çok sabırsız,hiç bir zaman emeksiz yemek olmaz. sabır etmesini bilmek emeğe saygı göstermek gerek.sabır edin arkadaşlar.
Arkdaşlar emekğe saygı duyalım bende program üzerinde uğraşıyorum sırf bu yüzlerden dolayı progracılık olayını bitirdim iyikide bitirmişim ... olur hep kendime hep kendime insanoğluna veriyorsun cok iyisin sonra bir hata vaya uzun vade seni yerin dibine sokuyorlar... EMEĞE SAYGI DUYMAK LAZIM...
herkesin bayramını kutlarım iyi çalışmalar dilerim
exselans usta sen yazılım diye taşı versen güvenir yüklerim hepinizin bayramını kutlarım kayseriden selamlar
arkadaşlar yazılım yükleyemiyorum. daha önce yaptığım bir şeydi ancak şimdi olmuyor ,yazılım atmak için cihazı açtığımda loader 219 da kalıyor ilerlemiyor. sistamimde ss2 mevcut ondan olabilirmi ayrıca bilgisayarın çalışan programlarını sadece yazılım atarken nasıl kapatabilirim. ..config gibi birşey di komut ama onuda yapamadım
Exselans Ustaya GÜvenİyorum TeŞekÜrler
Her Hangİ Bİr GelİŞme Var Mi Polsatlar İÇİn
çalışmanızdan memnunum tşk başarılar dilerim bence bunca emeğe saygılı olmalı ellerinize sağlık ustalar siz uğraştıkca biz seviniyor ve güveniyoruz
TV VLAANDEREN DIGITAAL
Astra 12669 V
22000
codering: Mediaguard?? keys??
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri