kardes sýstem sýfresýne gýrýyor ama sýstemde kanal kýlýt bolumune gýrdýgýn zaman kanal kýlýt bolumunde sýfreyý tekrar sordugunda sýstem sfresýný sordugunda ký sýfreyý yazdýgýmda kobul etmýyor. ýlgýn ýcýn tsk.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
evet
hayýr
kardes sýstem sýfresýne gýrýyor ama sýstemde kanal kýlýt bolumune gýrdýgýn zaman kanal kýlýt bolumunde sýfreyý tekrar sordugunda sýstem sfresýný sordugunda ký sýfreyý yazdýgýmda kobul etmýyor. ýlgýn ýcýn tsk.
formatlasam sýfrelerde degýsýrmý arkadasým.ne dersýn
Cihazýnýza format yani fabrika ayarýna döndürürseniz.cihaz keyleri ilk yazýlým atýlmýþ hale gelir.cihazýna son yazýlýmý yükledikden sonra keyleri resetleyin.sonra cihazýn reset atýn.yeniden kanal taramasý yatýrýn.selcuk Nickli Üyeden Alýntý
:computer: bak selçuk kardeþ benim yazdýklarýmý yap menü +sistem ayarlarý uzerine gel ok bas cýkan þifre sogusuna sýra ile kýrmýzý+yeþil+sari+mavi bas cihazýn bütün þifreler sýfýr (0000)olur özel kýlýtte dahil sistem ayarlarýndaki kanal kilidi emü aktifselcuk Nickli Üyeden Alýntý
etmek için acýk konumda olmalý
ben sadece cidden böyle bir þeyin olmadýgýna inandým mach1 ustaya sordum msnden hayýr diyor daha algolar puclýk degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...
Exelans dostum genel bir veriye ulaþýp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
Saygýlar
iyi bayramlar.
algolar var fakat yeni atak yaptýlar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlarirdetofun Nickli Üyeden Alýntý
yazýlýmý hazýrlayýp vermek o kadar kolay mý kardeþim exelans hoca yavaþ yavaþ halledicek inþallah.biraz sabýrlý olun..saygýlar..![]()
Konu ekrem336 tarafýndan (11-01-2006 Saat 17:52 ) deðiþtirilmiþtir.
Senin için sorun olmazsa fikir vermek amacýyla verileri pm veya mail aracýlýðýyla paylaþýr mýsýn?exalans Nickli Üyeden Alýntý
Saygýlar.
There is no AES auto right know, but with these firmwares is working Digital+ both on Astra and Hispasat.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri