saðol kardeþ
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
evet
hayýr
saðol kardeþ
selam :bayramýnýzý kutlar iyi günler dilerim.bu yazýlýmlara emeði geçen bütün arkadaþlara teþekkür ederim.bazý arkadaþlar çok sabýrsýz,hiç bir zaman emeksiz yemek olmaz. sabýr etmesini bilmek emeðe saygý göstermek gerek.sabýr edin arkadaþlar.
Arkdaþlar emekðe saygý duyalým bende program üzerinde uðraþýyorum sýrf bu yüzlerden dolayý progracýlýk olayýný bitirdim iyikide bitirmiþim ... olur hep kendime hep kendime insanoðluna veriyorsun cok iyisin sonra bir hata vaya uzun vade seni yerin dibine sokuyorlar... EMEÐE SAYGI DUYMAK LAZIM...
herkesin bayramýný kutlarým iyi çalýþmalar dilerim
exselans usta sen yazýlým diye taþý versen güvenir yüklerim hepinizin bayramýný kutlarým kayseriden selamlar
arkadaþlar yazýlým yükleyemiyorum. daha önce yaptýðým bir þeydi ancak þimdi olmuyor ,yazýlým atmak için cihazý açtýðýmda loader 219 da kalýyor ilerlemiyor. sistamimde ss2 mevcut ondan olabilirmi ayrýca bilgisayarýn çalýþan programlarýný sadece yazýlým atarken nasýl kapatabilirim. ..config gibi birþey di komut ama onuda yapamadým
Exselans Ustaya GÜvenÝyorum TeÞekÜrler
Her HangÝ BÝr GelÝÞme Var Mi Polsatlar ÝÇÝn
çalýþmanýzdan memnunum tþk baþarýlar dilerim bence bunca emeðe saygýlý olmalý ellerinize saðlýk ustalar siz uðraþtýkca biz seviniyor ve güveniyoruz
TV VLAANDEREN DIGITAAL
Astra 12669 V
22000
codering: Mediaguard?? keys??
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri