Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: yazýlýmlardan memnunmusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
60. Anket kapatýlmýþtýr
  • evet

50 83.33%
  • hayýr

10 16.67%
Sayfa 21/25 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425 SonSon
244 sonuçtan 201 ile 210 arasý

Konu: 15/12/2005 digiline biss ve conax caslý yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardes sýstem sýfresýne gýrýyor ama sýstemde kanal kýlýt bolumune gýrdýgýn zaman kanal kýlýt bolumunde sýfreyý tekrar sordugunda sýstem sfresýný sordugunda ký sýfreyý yazdýgýmda kobul etmýyor. ýlgýn ýcýn tsk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

formatlasam sýfrelerde degýsýrmý arkadasým.ne dersýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selcuk Nickli Üyeden Alýntý
    formatlasam sýfrelerde degýsýrmý arkadasým.ne dersýn
    Cihazýnýza format yani fabrika ayarýna döndürürseniz.cihaz keyleri ilk yazýlým atýlmýþ hale gelir.cihazýna son yazýlýmý yükledikden sonra keyleri resetleyin.sonra cihazýn reset atýn.yeniden kanal taramasý yatýrýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý selcuk Nickli Üyeden Alýntý
    kardes sýstem sýfresýne gýrýyor ama sýstemde kanal kýlýt bolumune gýrdýgýn zaman kanal kýlýt bolumunde sýfreyý tekrar sordugunda sýstem sfresýný sordugunda ký sýfreyý yazdýgýmda kobul etmýyor. ýlgýn ýcýn tsk.
    :computer: bak selçuk kardeþ benim yazdýklarýmý yap menü +sistem ayarlarý uzerine gel ok bas cýkan þifre sogusuna sýra ile kýrmýzý+yeþil+sari+mavi bas cihazýn bütün þifreler sýfýr (0000)olur özel kýlýtte dahil sistem ayarlarýndaki kanal kilidi emü aktif
    etmek için acýk konumda olmalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben sadece cidden böyle bir þeyin olmadýgýna inandým mach1 ustaya sordum msnden hayýr diyor daha algolar puclýk degil diyor bu ne anlama geliyor onun gibi biri yok diyorsa yoktur bence...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Exelans dostum genel bir veriye ulaþýp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
    Saygýlar
    iyi bayramlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý irdetofun Nickli Üyeden Alýntý
    Exelans dostum genel bir veriye ulaþýp test etmekte misin yoksa daha bu veri mi bekleniyor?
    Saygýlar
    iyi bayramlar.
    algolar var fakat yeni atak yaptýlar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmý hazýrlayýp vermek o kadar kolay mý kardeþim exelans hoca yavaþ yavaþ halledicek inþallah.biraz sabýrlý olun..saygýlar..
    Konu ekrem336 tarafýndan (11-01-2006 Saat 17:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý exalans Nickli Üyeden Alýntý
    algolar var fakat yeni atak yaptýlar birde rsa keylerin yenisini bekliyom iyi bayramlar
    Senin için sorun olmazsa fikir vermek amacýyla verileri pm veya mail aracýlýðýyla paylaþýr mýsýn?
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

There is no AES auto right know, but with these firmwares is working Digital+ both on Astra and Hispasat.

Sayfa 21/25 ÝlkÝlk ... 111213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri