edit!!!!!
Teşekkur: 0
edit!!!!!
Konu CABBARİ tarafından (02-11-2011 Saat 14:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yzılan metin kafa karıştırıyor!!!
vay canına yahuu...sen neymişsin haluktga... içimizi dışımızı nura gark ettin...
saidi nursi efendinin yazdığı risaleleri kurana şirk olsun diye yazdığınımı söyledin?
sen den korkulur bilader. pes yanii. cesarete bak yahu...
--sünneti eniyyeyi "beşerin yazdığı" diye inkar etmeni, (ki kütübü sitte hadisleride dahil buna)
--miracın masal-hikaye gibi bişey olduğunu miraca inanmadığını,
--namazın 5 değil 3 rekat olduğunu,
--peygamber efendimizin söylediği ve yaptığı uygulamaları dikkate dahi almadığını daha evvel söylemiştin...
şimdi ise risalelerin kurana şirk olduğunu söylüyorsun...
hangi mezheptensin sen yahu? mezheplerede inanmıyorsundur yaa.(ee bu kadar şeyi söyleyen birinin mezhepleri kabul etmemesine şaşmam)
senin dinin sana benimki bana bilader...
yazının sonunda "Amacımız hiç kimseye ne saygısızlık yapmak, nede hakaret etmektir. Gerçek amaç Kur’anın hakkını vermek, onu layık olduğu yere taşımak, ona iman edenleri onun çevresine davet etmektir" demişsin... hiçte saygısızlık etmedin hani...nurcuların arasında dolaşmışsın ama ne için dolaşmışsın bilmem...hiç sana söylemedilermi, bir saatlik tefekkürün ne kadarlık ibadete değer olduğunu... her cemaatin bir zikri var...kimi okuyarak, kimi zikrederek,(sesli-sessiz) kimi ise vaazla...
bende sana terbiyesizlik / saygısızlık yapmak istemem ama söylemeden geçemeyeceğim. "itikatın bozuk...ehli sünnet değil"
selametle...
Not: arkadaşlar daha evvelde yazmıştım yine yazıyorum."bu zat ın yazılarını okuyunuz.ama dikkatli okuyunuz.
S.A.Yüce ALLAH (C.C.) inananları İslamı Kur-an'a göre ve peygamberimiz Hz.MUHAMMED (S.A.V.) efendimizin anlattığı ve gösterdiği şekilde yaşamayı nasip etsin inşaallah.AEO.![]()
bu arkadaş ya dalga geçiyor yada uçmuş yuhh diyorum başkada birşey demiyor konuyu Kapatıyorum Yazıyıda editliyorum milletin kafasını karıştırma!!!
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri