Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Nur cemaati mensubu kardeþlerime bir hatýrlatmadýr.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Nur cemaati mensubu kardeþlerime bir hatýrlatmadýr.

edit!!!!!
    Konu CABBARÝ tarafýndan (02-11-2011 Saat 15:42 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Yzýlan metin kafa karýþtýrýyor!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vay canýna yahuu...sen neymiþsin haluktga... içimizi dýþýmýzý nura gark ettin...
    saidi nursi efendinin yazdýðý risaleleri kurana þirk olsun diye yazdýðýnýmý söyledin?
    sen den korkulur bilader. pes yanii. cesarete bak yahu...
    --sünneti eniyyeyi "beþerin yazdýðý" diye inkar etmeni, (ki kütübü sitte hadisleride dahil buna)
    --miracýn masal-hikaye gibi biþey olduðunu miraca inanmadýðýný,
    --namazýn 5 deðil 3 rekat olduðunu,
    --peygamber efendimizin söylediði ve yaptýðý uygulamalarý dikkate dahi almadýðýný daha evvel söylemiþtin...
    þimdi ise risalelerin kurana þirk olduðunu söylüyorsun...
    hangi mezheptensin sen yahu? mezheplerede inanmýyorsundur yaa.(ee bu kadar þeyi söyleyen birinin mezhepleri kabul etmemesine þaþmam)
    senin dinin sana benimki bana bilader...
    yazýnýn sonunda "Amacýmýz hiç kimseye ne saygýsýzlýk yapmak, nede hakaret etmektir. Gerçek amaç Kur’anýn hakkýný vermek, onu layýk olduðu yere taþýmak, ona iman edenleri onun çevresine davet etmektir" demiþsin... hiçte saygýsýzlýk etmedin hani...nurcularýn arasýnda dolaþmýþsýn ama ne için dolaþmýþsýn bilmem...hiç sana söylemedilermi, bir saatlik tefekkürün ne kadarlýk ibadete deðer olduðunu... her cemaatin bir zikri var...kimi okuyarak, kimi zikrederek,(sesli-sessiz) kimi ise vaazla...
    bende sana terbiyesizlik / saygýsýzlýk yapmak istemem ama söylemeden geçemeyeceðim. "itikatýn bozuk...ehli sünnet deðil"
    selametle...
    Not: arkadaþlar daha evvelde yazmýþtým yine yazýyorum."bu zat ýn yazýlarýný okuyunuz.ama dikkatli okuyunuz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Ýslami yaþamak

S.A.Yüce ALLAH (C.C.) inananlarý Ýslamý Kur-an'a göre ve peygamberimiz Hz.MUHAMMED (S.A.V.) efendimizin anlattýðý ve gösterdiði þekilde yaþamayý nasip etsin inþaallah.AEO.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arkadaþ ya dalga geçiyor yada uçmuþ yuhh diyorum baþkada birþey demiyor konuyu Kapatýyorum Yazýyýda editliyorum milletin kafasýný karýþtýrma!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri