REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: dreambox 500 donma-kilitlenme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox 500 donma-kilitlenme

arkadaşlar drembox 500 receiverım var. 1 yıldır kullanıyorum. bu cihaz bazan donup kalıyor. yani yayın gösteriyor. fakat kumanda işlemiyor.kilitleniyor yani. cihazı fişten çıkarıp taktığım zaman düzeliyor.ben bunu normal sanıyordum. 2. el bir drembox daha aldım. bunda öyle bir sorun yok. üzerindeki sürüm 0470 menü rengi sarı renkli. ve gayet iyi çalışıyor.kilitlenmiyor hiç. şimdi önceki receivareda kilitlenme yapmayan bir yazılım yüklemek istiyorum. (bu image atma mı oluyor?) içinde server yüklü. bunu kopyalamam mı lazım. ne gibi işlem yapacağımı bilmiyorum. yüklemeyi nasıl ve hangi yolları izleyerek yapacağımı da bilmiyorum. bana yardımcı olabilecek arkadaşların ilgisini bekliyorum lütfen. teşekk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar drembox 500 receiverım var. 1 yıldır kullanıyorum. bu cihaz bazan donup kalıyor. yani yayın gösteriyor. fakat kumanda işlemiyor.kilitleniyor yani. cihazı fişten çıkarıp taktığım zaman düzeliyor.ben bunu normal sanıyordum. 2. el bir drembox daha aldım. bunda öyle bir sorun yok. üzerindeki sürüm 0470 menü rengi sarı renkli. ve gayet iyi çalışıyor.kilitlenmiyor hiç. şimdi önceki receivareda kilitlenme yapmayan bir yazılım yüklemek istiyorum. (bu image atma mı oluyor?) içinde server yüklü. bunu kopyalamam mı lazım. ne gibi işlem yapacağımı bilmiyorum. yüklemeyi nasıl ve hangi yolları izleyerek yapacağımı da bilmiyorum. bana yardımcı olabilecek arkadaşların ilgisini bekliyorum lütfen. teşekk.
    memnun olduğun cihazın yedeğini al ve onu eski cihazına yükle dene bakalım iyi çalışacakmı flaşhwizard 702 le cihazın yedeğini alıp onu yükleyebilirsin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu sayfada yapman gerekenler anlatılıyor server yedeğinide al mutlaka elinde bulunsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu sorun tamamen cihazın üretimi ile alakalı bizim evdede 2 cihaz var aynı sorun diğer cihazda mevcut herseyi yaptım original yazılımı dahi yukledim düzelmedi cihaz içindeki üretimden kaynaklanıyor malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu programla server yedeğide alabiliyormuyuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    memnun olduğun cihazın yedeğini al ve onu eski cihazına yükle dene bakalım iyi çalışacakmı flaşhwizard 702 le cihazın yedeğini alıp onu yükleyebilirsin. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu sayfada yapman gerekenler anlatılıyor server yedeğinide al mutlaka elinde bulunsun
    arkadaşım bu programla server yedeğide alabiliyormuyuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 4.70 klon cihazlarda malesef böyle sorunlar yapyıyor bence 4.20 backup yükle derim en sorunsuz çalışanı bu. kolay gelsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri