Aslında ankete tv de katabiliriz her ikiside aynı misafir gelse gözümüzü ayıramıyoruz.kişinin kendini kontrol etmesini öğretmek lazım. çocuklarımıza hepsinin yeri ve zamanı olduğunu bildirmek en doğrusu diye düşünüyorum.
EVET
HAYIR
Aslında ankete tv de katabiliriz her ikiside aynı misafir gelse gözümüzü ayıramıyoruz.kişinin kendini kontrol etmesini öğretmek lazım. çocuklarımıza hepsinin yeri ve zamanı olduğunu bildirmek en doğrusu diye düşünüyorum.
sosyalliği öldürüyor benim düşünceme göre..
kesinlikle evet
internet insanları biliçlendirir bilglendirir.sosyal olmasına katkıda bulunur.insanı cesaretlendirir.....
arkadaşlar internet olmazsa ölürüm internet sayesinde doğruları buluyorum
Kendini kaptırmadan takılırsan internette sosyal hayatın bitmez.
internet öldürmüyor.
Türk insanındaki aşırı teknoloji çılgınlığı öldürüyor. bu sadece internet değil cep telefonu tv oyunlar vs malesef bizler yaşamımızda kolaylık olan araçları sömürüyoruz. Şu an türkiyede ıphone 4 ve ıpad cılgınlığı basladı cebınde brs kuruşu olmayan bunların peşinde.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Bence de internet sosyalleşmeyi engellemez.Bunu engelleyen bilinçsiz kullanımdır.Volkan iyi özetlemiş!
doğru kulandıktan sonra etkilemez
zamanını ve mekanını doru kullanılırsa ben ce hayatın vazgeçilmez i
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri