REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Size göre internet sosyalliği öldürüyormu?

Katılımcı sayısı
171. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • EVET

122 71.35%
  • HAYIR

49 28.65%
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Size göre internet sosyalliği öldürüyormu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Size göre internet sosyalliği öldürüyormu?

Bu haftaki anketimiz Size göre internet sosyalliği öldürüyormu? bakalım uyelerimiz ne yorumlar yapacak anket 15 gun surecektir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben oyumu hayır olarak kullandım ve internetin sosyalliği öldürmediğini düşünüyorum bilakis, insanları daha sosyallaştırdığını düşünüyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben evet dedim ama "her ikiside" diye bir seçenek olsa idi onu işaretlerdim...

sosyalliği öldürüyor çünkü; evde makinanın başında ekrana bakarak konuşmak başka karşılıklı oturup muhabbet daha başka. samimiyet internette azalıyor karşılıklı konuşmanın paylaşmanın yanında...

tabi bunun tam terside var...internet olmasa idi şu an sizinle dost ahbap olamazdık. anında paylaşımlar yapamazdık en basiti.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internetin faydalı oldugu kadar zararıda var gecen bayram dayımlara gttik cogu bilgisayar basındann kalkmıyor bayramlaşmıyordu neden falan diye sordum ben diyor facebooktan herkesin bayramını kutladım diyor bana göre cocuklar acısından sevgi ve saygı acısından sosyalleşmeyi öldürdügünü düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakın tanıdığım bi abinin oğlu var otobüse nası binilir minübüse nası binlir halabilmiyor 16 yasında tanıdım tanıyalı çocuk bi arkadsıyla yada biriyle çıkıp gezdiğini görmedim gördüğüm hep evde pc. basında okul olmasa dısarı çıkacağı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internetin en çok sevdiğim yanı insanlara nasıl hitap edilir, nasıl konuşulur, nerde ne nedir, ne niçindir, ve bununla birlikte bir çok doğruyu göstermesi çok hoşuma gidiyor, yöremde insanların birbirlerine olan hitap şekilleri çok bozuk, biriyle konuşurken biri diğerinde bahsederken hep amca dayı abi kelimeleriyle hitap edip duruyor bende bundan nefret ediyorum, hangi kromozondan akrabayız diyorum senin amcan olabilir ama benim amcam değil, ve benim amcam yok diyorum, zaten günümüzde, benim için amca dayı bile benimle akraba değildir, benim akrabam kim benim ailem sadece. dayım benim akrabam değil, amcam kötü biriyse benim akrabam asla asla olamaz, tabii bu benim kişisel tercihim, benim akrabam sadece benim ailemdir, onlar kim annem babam bacım kardeşlerim abim varsa abim,tabii eşim ve çocuklarım, benim akrabalarım sadece benim ailem, ben bunlardan başka hiçkimseden sorumlu değilim, ve akrabam yok, hiçte olmadı olmıyacak.montana ne demiş.... ben hiç bir akrabamdan sorumlu değilim çünkü onları ben seçmedim, ben sadece arkadaşlarımdan ve dostlarımda sorumluyum, çünkü onları ben seçtim.doğruda demiş.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewt......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ewwwet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle evet. Aynı binadaki insanlar nile birbirini tanımıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

internet neden öldürsün asıl insanlar öldürüyo sosyallıgı bence tabii
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri