Aslýnda ankete tv de katabiliriz her ikiside ayný misafir gelse gözümüzü ayýramýyoruz.kiþinin kendini kontrol etmesini öðretmek lazým. çocuklarýmýza hepsinin yeri ve zamaný olduðunu bildirmek en doðrusu diye düþünüyorum.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
EVET
HAYIR
Aslýnda ankete tv de katabiliriz her ikiside ayný misafir gelse gözümüzü ayýramýyoruz.kiþinin kendini kontrol etmesini öðretmek lazým. çocuklarýmýza hepsinin yeri ve zamaný olduðunu bildirmek en doðrusu diye düþünüyorum.
sosyalliði öldürüyor benim düþünceme göre..
kesinlikle evet
internet insanlarý biliçlendirir bilglendirir.sosyal olmasýna katkýda bulunur.insaný cesaretlendirir.....
arkadaþlar internet olmazsa ölürüm internet sayesinde doðrularý buluyorum
Kendini kaptýrmadan takýlýrsan internette sosyal hayatýn bitmez.
internet öldürmüyor.
Türk insanýndaki aþýrý teknoloji çýlgýnlýðý öldürüyor. bu sadece internet deðil cep telefonu tv oyunlar vs malesef bizler yaþamýmýzda kolaylýk olan araçlarý sömürüyoruz. Þu an türkiyede ýphone 4 ve ýpad cýlgýnlýðý basladý cebýnde brs kuruþu olmayan bunlarýn peþinde.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Bence de internet sosyalleþmeyi engellemez.Bunu engelleyen bilinçsiz kullanýmdýr.Volkan iyi özetlemiþ!
doðru kulandýktan sonra etkilemez
zamanýný ve mekanýný doru kullanýlýrsa ben ce hayatýn vazgeçilmez i
Evet diyorum. Þöyleki çok iyi hatýrlýyorum. köyde elektriðin olmadýðý zaman tabiki televizyonda yoktu.komþularýmýz misafirliðe gelir sobanýn baþýna toplanýr hem sohbet edilir hem çay kahve içilirdi. Televizyonun ve kanallarýn yaygýnlaþmasýndan sonra her ailenin bir dizisi oldu hatta her aile ferdinin bir televizyonu oldu. Herkes ayrý odalarda tv izliyor. yada günümüzde bilgisayarý ile meþguller. þuan benim olduðum gibi.Tabi olmasýn demiyoruz ama kararýnda ve gereðince...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri