Bu haftaki anketimiz Size göre internet sosyalliði öldürüyormu? bakalým uyelerimiz ne yorumlar yapacak anket 15 gun surecektir.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
EVET
HAYIR
Bu haftaki anketimiz Size göre internet sosyalliði öldürüyormu? bakalým uyelerimiz ne yorumlar yapacak anket 15 gun surecektir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
ben oyumu hayýr olarak kullandým ve internetin sosyalliði öldürmediðini düþünüyorum bilakis, insanlarý daha sosyallaþtýrdýðýný düþünüyorum.
LEBEN ?
ben evet dedim ama "her ikiside" diye bir seçenek olsa idi onu iþaretlerdim...
sosyalliði öldürüyor çünkü; evde makinanýn baþýnda ekrana bakarak konuþmak baþka karþýlýklý oturup muhabbet daha baþka. samimiyet internette azalýyor karþýlýklý konuþmanýn paylaþmanýn yanýnda...
tabi bunun tam terside var...internet olmasa idi þu an sizinle dost ahbap olamazdýk. anýnda paylaþýmlar yapamazdýk en basiti.
selametle...
yakýn tanýdýðým bi abinin oðlu var otobüse nasý binilir minübüse nasý binlir halabilmiyor 16 yasýnda tanýdým tanýyalý çocuk bi arkadsýyla yada biriyle çýkýp gezdiðini görmedim gördüðüm hep evde pc. basýnda okul olmasa dýsarý çýkacaðý yok
internetin en çok sevdiðim yaný insanlara nasýl hitap edilir, nasýl konuþulur, nerde ne nedir, ne niçindir, ve bununla birlikte bir çok doðruyu göstermesi çok hoþuma gidiyor, yöremde insanlarýn birbirlerine olan hitap þekilleri çok bozuk, biriyle konuþurken biri diðerinde bahsederken hep amca dayý abi kelimeleriyle hitap edip duruyor bende bundan nefret ediyorum, hangi kromozondan akrabayýz diyorum senin amcan olabilir ama benim amcam deðil, ve benim amcam yok diyorum, zaten günümüzde, benim için amca dayý bile benimle akraba deðildir, benim akrabam kim benim ailem sadece. dayým benim akrabam deðil, amcam kötü biriyse benim akrabam asla asla olamaz, tabii bu benim kiþisel tercihim, benim akrabam sadece benim ailemdir, onlar kim annem babam bacým kardeþlerim abim varsa abim,tabii eþim ve çocuklarým, benim akrabalarým sadece benim ailem, ben bunlardan baþka hiçkimseden sorumlu deðilim, ve akrabam yok, hiçte olmadý olmýyacak.montana ne demiþ.... ben hiç bir akrabamdan sorumlu deðilim çünkü onlarý ben seçmedim, ben sadece arkadaþlarýmdan ve dostlarýmda sorumluyum, çünkü onlarý ben seçtim.doðruda demiþ.
LEBEN ?
ewt......
evet ewwwet
Kesinlikle evet. Ayný binadaki insanlar nile birbirini tanýmýyor...![]()
internet neden öldürsün asýl insanlar öldürüyo sosyallýgý bence tabii![]()
Fazla Rahatým . Rahatsýz Eder mi ?
Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri