Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Uydu Alicilarinin GeleceĞİ Hakkindakİ Yorumlariniz Nelerdİr?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Uydu Alicilarinin GeleceĞİ Hakkindakİ Yorumlariniz Nelerdİr?

Herkes gönlünden geçeni, tahminlerini ileride neler olabileceğini, neler yapılabileceğini, nelerin yapılamayacağını tartışma kuralları çerçevesinde anlatsın bakalım....Birinci yaş gününde bu konu anlamlı olacaktır sanırım.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eMpReSaRiO Nickli Üyeden Alıntı
    Herkes gönlünden geçeni, tahminlerini ileride neler olabileceğini, neler yapılabileceğini, nelerin yapılamayacağını tartışma kuralları çerçevesinde anlatsın bakalım....Birinci yaş gününde bu konu anlamlı olacaktır sanırım.
    benim inancım artık emu olayının sonuna geldigimizdir bundan sonrası için bu rekabet ortamında zaten firmaların kazançları düştü çogu firma zor günler yaşıyor kimse yapmış oldugu işten menmun degil işin çılkı çıktı bence emu buraya kadarmış diyorum bundan sonra şirketlerin emuya para ayırcaklarını zannetmiyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı
    benim inancım artık emu olayının sonuna geldigimizdir bundan sonrası için bu rekabet ortamında zaten firmaların kazançları düştü çogu firma zor günler yaşıyor kimse yapmış oldugu işten menmun degil işin çılkı çıktı bence emu buraya kadarmış diyorum bundan sonra şirketlerin emuya para ayırcaklarını zannetmiyorum..
    Ayrıca Bundan sonrada cogu firmanın ayakta durması zor gibi neden derseniz yeni nesil cihazlarlar cıkıyor + masraf olurken ayrıca yaşaması ve kendini guvenilir kılmak içinde eski markasına destek vermek zorunda buda gunumuz şartlarında zor gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben kendi yorumumu yapacam şu an digital cihazlar evlere gireli baya uzun zaman olacak tabi tam anlamıyla turkiyedeki kullanım 3 yıla dayanmakta. ben 1999 yılında kyoto aldıgım zaman kanal geçişleri yavastı yazılım destegide 6 ayda bir cıkardı oda yazılımda bir yenilik olacakta yukleyecez diye.

Şimdi yazılımlar kanalları çözmek için cıkıyor extrası malesef olmuyor extradan kastım yeni bir özellik yeni birşeyler ama bu mümkün olmuyor az rastlanıyor ek özellik koymak.

Emu yazılımları tps,xxl,***** platinum,digital+,tv cabo gibi kanalların gitmesi ile bitti gibi görunuyor..

Benim kanımcada bitti.Neden derseniz eskiden izledigimiz kanallar kart paylaşımlı cihazlarda ve fazlası olarak izleniyor.digital receiverler da en buyuk degişiklik card paylaşımlı cihazlar olacaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

frekans karmaşası yaşancaktır yeni bir buluşu gebedir düşünçesindeyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Asıl olay yeni başlıyor Allah satıcılara ve alanlara kolaylık versin tahminim net ve uydu üzerinden paylaşımlar artacak emu deveri yavaş yavaş ölmek üzere zaten.

yeni sistem uydu alıcıları artık ethernet portlu olarak adsl bağlantısı ile şifreli kanalları günceller ve millette artık emu yerine beleş server peşinde koşmaya başlar.

eh nediyelim teknolojı bizim düşündüğümüzden daha hızlı ilerliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TUNCAY YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı
    Asıl olay yeni başlıyor Allah satıcılara ve alanlara kolaylık versin tahminim net ve uydu üzerinden paylaşımlar artacak emu deveri yavaş yavaş ölmek üzere zaten.

yeni sistem uydu alıcıları artık ethernet portlu olarak adsl bağlantısı ile şifreli kanalları günceller ve millette artık emu yerine beleş server peşinde koşmaya başlar.

eh nediyelim teknolojı bizim düşündüğümüzden daha hızlı ilerliyor.
    Bencede budurum olacak gibi geliyor .Bir nevi bir şeyin bittiginin .Yeni bir olayın başlangıcı olacak bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle card paylaşımı ön plana çıkacaktır emu ise bitti ama illegal bitmezzz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupa kanallar izlenemiyeceği gibi,bu sistemin çok pahalıya maalolacağı düşüncesindeyim.baz istasyonlarını kimin kuracağı,ve bu baz istasyonları üzerinden yapılacak yayınların paralı yayın albileceği dişincesindeyim.
    çünkü, bu işler para ile yapılacak işler.
    devlet baz istasyonlarının türkiye genelinde yapımını bir müteahhit'e vermek zorunda.bu masrafı yayın kuruluşlarının karşılayacağını zannetmiyorum.
    benim fikrim bu arkadaşlar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben sistemi öyle kurdum sayılır bilgisayar tüm gün açık GetA3S programıda öyle şifre değiştikçe basıyorum değiştikçe basıyorum bunun biraz daha değişiği olacak herlade

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri