Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: NovaCom Hdberry 2.17 İp Tv Ok Yazılımı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart NovaCom Hdberry 2.17 İp Tv Ok Yazılımı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

-Http Protokolü Eklendi.(IP TV)
    -H.264-Ts Video Formatları geliştirildi.
    -Crt Tv(Tüplü) lerde 4:3 Yayın formatı her açılıp kapandığında 16:9 geri dönüyordu düzeltildi.

IPTV Yazılımını Kullanma Talimatı aşağıdaki gibidir:

-Yazılım http protokolü ile çalışmaktadır.

-VLC Player üzerinden video vericisinin yapacağı ayarlar:
    * Media > Streaming > Capture Device > Stream Tıkla > Next Tıkla > Profile Video-H.264+AAC(MP4) olacak ve onun yanındaki Ayarlar'a basın > Encapsulation MPEG-TS seç > Video codec H-264 seç > Audio Codec A52/AC-3 seç > SAVE yapın.
    * Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Tools > Preferences > Sol altta ALL seç > Input/Codecs Tıkla > Video Codecs Tıkla > x264 Tıkla > H.264 level 4.1 yaz (manuel yazılacak) > H.264 profile high seç > SAVE yap.

-İzleyicilerin yapacağı ayarlar:
    *Menu > Kanal Düzenleme > Network Channel List > Parola > Yazılım ilk attığımızda bir kere Mavi tuşa basıp Tümünü Sil yapın > Kırmızı Tuşa (Ekle) Bas > Kanal Adını girin > HTTP adresini girin ve Kırmızı tuşa basıp kaydedin.
    *Menu > PVR > Network Channels > Sarı Tuş (Start=Başlat) yapın ve izlemeye başlayın. Kırmızı tuşa (Show/Hide = İzle/Gizle) bastığınızda bu menü video üzerinden gider, tekrar bastığınızda gelir, Mavi (Stop=Durdur) tuşu ise videoyu sonlandırır.
    *Videoyu izlerken takılma olur ise, sarı tuşa basıp tekrar başlatabilirsiniz, tekrar başlatmak için yeniden bu menüye girmenize gerek kalmaz.

Not; Yazılım ve geliştirme aşamasında büyük rol taşıyan Ali Bey ve Arkadaşlarına teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baldemir dost,öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.Nova Com'un kısa sayılacak bir sürede IP Tv yazılımını vermesi de büyük başarı.Ali Bey ve ekibini kutlarım.Bulunduğum çevrede ve net üzerinden satış yapan sitelerde Nova Com HD Berry nin satışı ve fiatı ile ilgili bilgiye ulaşamadım.Sanırım dağıtım düzenlemesi henüz yapılamadı.Cihazı bir de yakından izlemek ve incelemek isterdim.Umarım yakında o da gerçekleşir! Sevgiler,saygılar!..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı rselturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Baldemir dost,öncelikle bilgilendirme için teşekkürler.Nova Com'un kısa sayılacak bir sürede IP Tv yazılımını vermesi de büyük başarı.Ali Bey ve ekibini kutlarım.Bulunduğum çevrede ve net üzerinden satış yapan sitelerde Nova Com HD Berry nin satışı ve fiatı ile ilgili bilgiye ulaşamadım.Sanırım dağıtım düzenlemesi henüz yapılamadı.Cihazı bir de yakından izlemek ve incelemek isterdim.Umarım yakında o da gerçekleşir! Sevgiler,saygılar!..
    Selamlar bayramınız kutlu olsun

Cihaz atlanta hd box bir benzeri fakat yazılımlar bir birine uyumlu değil,farklı şekilde gerçekten güzel bir cihaza benziyor,nette bir kaç yerde mevcut

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Novacom HDD bery de ses sorunu..

Yeni aldığım Novacom HDD Bery cihazından ses sorunu yaşıyorum ..Özellikle kanal düzenlemelerini yaparken veya yaptıktan sonra ses gidiyor..cihazı açığ kapatmakla çözüm bulamıyorum..Tek çözüm elektrik fişini çekip tekrar takmak oluyor..ayrıca harici hard diske yaptığım kayıtları 512 MB lık parçalara bölüyor..bu iki sorun ne zaman düzelir acaba..ayrıca aldığım cihazın kutusundan garanti kağıdı çıkmadı ..bu normalmi....şimdiden teşekkürler
    Konu ihsanduman tarafından (22-11-2011 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

novacom hdberry iptv nasıl yükleyeceğiz. dediğiniz gibi site adresi yazdım, kaydeti tıkladım: karşıma ####### şeklinde gözüktü. bu konuda tecrübesizim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

-Crt Tv(Tüplü) lerde 4:3 Yayın formatı her açılıp kapandığında 16:9 geri dönüyordu düzeltildi.

* Media > Streaming > Capture Device > Stream Tıkla > Next Tıkla > Profile Video-H.264+AAC(MP4) olacak ve onun yanındaki Ayarlar'a basın > Encapsulation MPEG-TS seç > Video codec H-264 seç > Audio Codec A52/AC-3 seç > SAVE yapın.
    * Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Tools > Preferences > Sol altta ALL seç > Input/Codecs Tıkla > Video Codecs Tıkla > x264 Tıkla > H.264 level 4.1 yaz (manuel yazılacak) > H.264 profile high seç > SAVE yap.

*Menu > Kanal Düzenleme > Network Channel List > Parola > Yazılım ilk attığımızda bir kere Mavi tuşa basıp Tümünü Sil yapın > Kırmızı Tuşa (Ekle) Bas > Kanal Adını girin > HTTP adresini girin ve Kırmızı tuşa basıp kaydedin.
    *Menu > PVR > Network Channels > Sarı Tuş (Start=Başlat) yapın ve izlemeye başlayın. Kırmızı tuşa (Show/Hide = İzle/Gizle) bastığınızda bu menü video üzerinden gider, tekrar bastığınızda gelir, Mavi (Stop=Durdur) tuşu ise videoyu sonlandırır.
    *Videoyu izlerken takılma olur ise, sarı tuşa basıp tekrar başlatabilirsiniz, tekrar başlatmak için yeniden bu menüye girmenize gerek kalmaz.

Not; Yazılım ve geliştirme aşamasında büyük rol taşıyan Ali Bey ve Arkadaşlarına teşekkürler.[/QUOTE]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ezdin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    novacom hdberry iptv nasıl yükleyeceğiz. dediğiniz gibi site adresi yazdım, kaydeti tıkladım: karşıma ####### şeklinde gözüktü. bu konuda tecrübesizim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not; Yazılım ve geliştirme aşamasında büyük rol taşıyan Ali Bey ve Arkadaşlarına teşekkürler.
    [/QUOTE]

Saygıdeğer Ali Bey ve ismini bilmediğim saygı duyduğum çalışma arkadaşları;
    Bu VLC player veya sair yüklemeleri nasıl yapacağım. Şuan iptv kısmına giriyorum ve her hangi bir renkteki tuş komutunu almıyor. Receiver'de bilmediğim bir şey mi oldu. Bu belirttiğiniz:
    "VLC Player üzerinden video vericisinin yapacağı ayarlar:
    * Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Tools > Preferences > Sol altta ALL seç > Input/Codecs Tıkla > Video Codecs Tıkla > x264 Tıkla > H.264 level 4.1 yaz (manuel yazılacak) > H.264 profile high seç > SAVE yap."
    Bunu pc'den mi yapacağımi yoksa receiver'den mi, acemiliğimiz mazur görün. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri