Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ben kuduzmu oldum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 ben kuduzmu oldum

arkadaşlar ablamın işyerinde evcil kedi köpek var ordan yicek getirdi bende yedim sanki hayvan salyası bulaşmış gibiydi hayvan kokuyordu gözümün arka kısmı ağrımaya başladı hafiften zehirledim midem görültü yapıyor lütfen ne yapmaliyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

psikolojik olabilir
    veya, ablanın getirdiği yiyeceğin ne kadar sağlıklı temiz oldugunu ablan bilir. ona sor.
    veya yemek bozuk olabilir miğdene dokunmuş olabilir.

kuduz olacağını sanmam. çünkü işyerindeki kedki köpek kuduz olmalıki sende olasın. normaldede bir köpek ısırsa kuduz olacağın anlamına gelmez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende titreme üşüme başladı şu saate gidemem doktora gecedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ısırma yoluyla bulaşıyor insanlara ama sindirme yoldan bahsetmemiş sonuçta yiyiyorsun ince bağırsaklardan emip kana karışıyor bu yolda var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birkaç gün belirtileri bekleecem çok üşüyorum yürüdüğüm zaman bedenimdeki ağırlığı ayaklarım taşımıyor ama ölümden korkmiyorum yahudilere laf atmıştım bu forumda ondan belkide araştırıp pilan yapmış olabilir çünkü ablamın işyeri sahibi yahudidir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin psikolojin bozulmuş.büyük bir ihtimallede gıda zehirlenmeside olabilir. ama dedim ya psikolojin bozulmuş öncelikli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin psikolojin bozulmuş.büyük bir ihtimallede gıda zehirlenmeside olabilir. ama dedim ya psikolojin bozulmuş öncelikli
    inşallah piskolojiktir inşallah ama zannetmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bi doktora gidiver bilader. Kuduz da erken teşhis önemlidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hastalık tam kendini göstersin gidecem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.

Arkadaş kızma ama gercekten senın psikolojin bozulmuşşş.

İlk olarak normal üşütme belitilerini kuduz hastalığına bağlıyorsun ama kuduz olsaydın şu an bunları yazıyor olmaz soluğu coktan hastanede alırdın. Kendinde biliyorsun kuduz olmadığını ama işte var bişiler...

Ayrıca böle bir şüphede akşam diye doktora gitmemen dahada vahim bir psikolojik kusura bakma.

Şu soğuk algınlığın geçsin panik atak ve hayal için bence psikiyatrriye bır görun.

Bu dedi,klerimide kızma arasıra her ınsana oluyor böle şeylere ben bile gitttim ama ben ilerlemeden direk doktora gitmiştim

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri