öncelikle kuduz aşısı yaptırmış tecrübeli biri olarak sana bir şeyler söyleyeyimde için rahat etsin
sen kuduz falan değilsin sende soğuk algınlığına bağlı bir kırgınlık var çünkü söylediğin titreme bulantı ve halsizlik kuduzun belirtileri değil gripin başlangıcı ve anlamadığım neden doktora gidemem deyipte kendini yiyip bitiriyorsun ve şunlar şunlar olursa gideceğim diyorsun kendinde testlermi uygulayacaksın git doktora için rahat etsin! ablana söyle olay daha yeni yaşanmılş kedi ve köpekleri gözetim altında tutsunlar 10 gün içerisinde kuduzsalar ölürler ve senin onların öldüğü andan itibaren iğne vurulmak için vaktin oluyor yani korkup telaşe yapma ve inadı bırakta bir doktora git için rahatlasın he bu arada sende üzülerek söylemeliyimki panik atak var dostum ve inan bu ölümden daha beterdir yani her an ölecem korkusu ben bunu 2 yıl yaşadım ve kendi irademle yenmeye gayret ettim miğde ameliyatımdan sonra ve babam vefat ettiğinde bir gece uykudan ölüyorum diye sıçradım ve 2 sene kendimde hastalık aradım 1 ayda bu panik atak yüzünden 69 dokuz kilodan 54 kğ ya düştüm her hastanede her doktora ben kansermiyim diye sormaya başladım senin gibi en sonunda doktorlar illallah etti ve panik atak olduğumu öğrendim psikiyatrinin verdiği ilaçları bünyem kabul etmedi dahada kötü oldum gün geçtikçe agresifleştim nişanımı attım dışarıda her gün kavga ettim resmen psikopat oldum sonra kendimi dinlememeye ve kafamı sürekli bir işle meşgul etmeye başladım
bak yan etkisi yok eğer böyle kaygıları sürekli duyuyorsan eczaneye git ve bir atarax al kır ve sadece yarısını iç bana dua edeceksin!
Yer imleri