Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Paylaþýmdan yararlandýrmýyorlar..!!!!!!!!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Paylaþýmdan yararlandýrmýyorlar..!!!!!!!!!!

Ne bukardeþim milleti siteye üye yapýyorsunuz ondan sonrada bu sayfaya eriþim hakkýnýz yok diyorsunuz
    Allah allah ne yani burada DEVLET sýrrýnýmý paylaþýyor millet milletin amacý,paylaþmak deyilmi ?buna neden engel olunuyor ki
    Þahsen benim bir uydu alýcým var ve markasýda ( redline br2000x twing) ben buna her yazýlým gerektiðinde Gidip paraylamý yazýlým attýrmam lazým Bundan sonra Babayý alýrlar þerefsizler ordan burdan aldýklarý yazýlýmlarý Millete satýyorlar....
    Bu sitede paylaþým yoksa BENDE yokum arkadaþlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý cmr.33 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ne bukardeþim milleti siteye üye yapýyorsunuz ondan sonrada bu sayfaya eriþim hakkýnýz yok diyorsunuz
    Allah allah ne yani burada DEVLET sýrrýnýmý paylaþýyor millet milletin amacý,paylaþmak deyilmi ?buna neden engel olunuyor ki
    Þahsen benim bir uydu alýcým var ve markasýda ( redline br2000x twing) ben buna her yazýlým gerektiðinde Gidip paraylamý yazýlým attýrmam lazým Bundan sonra Babayý alýrlar þerefsizler ordan burdan aldýklarý yazýlýmlarý Millete satýyorlar....
    Bu sitede paylaþým yoksa BENDE yokum arkadaþlar.
    Mail adresinize gelen aktivasyon mailini týklarsanýz sitede üyelerin girdiði her yere girebilirsiniz.Bu sizin hatanýz üye olurken yazýlan yazýlar ve kurallar süs olarak yazýlmamýþtýr.Biraz zahmet edip OKUYUNUZ.!

Aktivasyon mailleri her forumda vardýr ve sitenin güvenliði için gereklidir.Aktivasyonunuzu manuel olarak yaptým.Bundan sonra siteye girip girmemek size kalmýþ.

Kolay Gelsin....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri