zaten hırvatları elememiz imkansız, varsada en ufak bir ihtimal,şahsen elenmemizi tercih ederim.

Teşekkur: 0
zaten hırvatları elememiz imkansız, varsada en ufak bir ihtimal,şahsen elenmemizi tercih ederim.
hala niye duruyor bu hoca kovulmayimi bekliyor alsin bavulunu gitsin adam kulübeden bile cikmadi sanki yenilcegimizi biliyordu milli takimin ruhu kalmamis öglesine oynuyor sali günü oynanicak mac a bakmaya gerek yok herrsey bitmis zaten volkanla emreye gelince sehircinin isliklarina dayanamadilar sanki suclu volkan kaleci ne yapsin golcüler gol atamayinca takim ruhu lazim basta anca bereber kanca beraber olmuyunca olmuyor önümüzdeki senelere bakicaz , saygilar
ben ömrümde bu kadar rezil olduğumuz bir maç görmedim bir gol pozisyonumuz olmadı seyirci nedense hep fenerbahçeli futbolculara suçu yüklüyor nedenini bir türlü anlayamıyorum takımı kuran kişiler burdaki en suçlu olanlar gökan gönül formsuz neden milli takıma alırsın burak nedense türkiyede kral milli takımda yok arkadaş adam ofsayt rekoru kıracak çok az bir ihtimal olsada inşallah turu geçeriz bir 90 dakika daha var as kadrodan 3-4 oyuncu oynamayacak belki yerine oynayacak olanlar birşeyler yapar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)