REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ''MÜSLÜM GÜRSES ile fotaraf çekildim''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ''MÜSLÜM GÜRSES ile fotaraf çekildim''

müslüm baba eline emeğine sağlık emeğe devam harika bir arşiv yapmışsın gerçekten,bu arada müslüm baba kafam şu senin profildeki resme takıldı, gerçek müslümbaba ile beraber çektirdiğinmi yoksa hayali bir resimmi? saygılarımla aliharbiye

arkadaşlar bu yaz müslüm gürses edirne kırkpınar saray içine gelmişti konser vermeye bende bu fırsat kaçmaz dedim hemen kaldığı ötele gittim konserden sonra baktım dışarda çorba içiyordu gittim yanına müslüm bey hoş geldiniz dedim hoş bulduk dedi bi fotaraf çekilebilirmiyiz dedim tabii ya neden olmasın dedi çekildim çocuğumla beraber çektim bu anıyı paylaşmak istedim arkadaşlar..

Konu muslum-baba tarafından (20-11-2011 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizimle bu sevinci paylaşman bizide sevindirdi çok iii yağmışsın, gözün aydın,güzel bir duygu olsa gerek.saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avatarindan da belliydi bir muslim boba hayrani oldugun hayalin gerçek olmus sonunda guzel bir duygu olsa gerek insan savdigi hayrani oldugu birisle yan yana olmak ve resim çektirmek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş maşallah 15 yaşında evlendin herhalde.:45:Allah bağışlasın Koç sana yetişmiş valla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karşılaşmak nasip olmadı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende muslumu askerde görmüştüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş maşallah 15 yaşında evlendin herhalde.:45:Allah bağışlasın Koç sana yetişmiş valla...
    yokya okadarda degil askerden gelden evlendim 25 yaşlarında çocuyum daha 11 yaşında mahşallası var benim boyuma geliyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bu çekildigim resmi çerçevelettim babam gördü resmi dedi buneya, müslüm dedim benim resmim olsa çerçeveletmessin müslüm olunça odanın baş köşesine koyarsın dedi.
    baba seni erğün görüyorum müslumu birkere gördük odayani birdaha nerde göreçegiz...adamı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı euronews52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende muslumu askerde görmüştüm
    askerliyi berabermi yaptınız?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karşılaşmak nasip olmadı
    çekilirsin şefim allah uzun ömür verirse...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri