Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 'Aziz Yıldırım'a dua edeceğim'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball 'Aziz Yıldırım'a dua edeceğim'

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir eşi Gülseren Özdemir ile birlikte bugün hac görevini yerine getirmek için Suudi Arabistan’a gitti.

Suudi Arabistan Havayolları’na ait bir uçakla İstanbul’dan Cidde’ye giden Nihat Özdemir Atatürk Havalimanı’nda, hac süresi içinde Fenerbahçe ve halen cezaevinde bulunan başkanları Aziz Yıldırım için de dua edeceğini söyledi.
    Uçağa binmeden önce Atatürk Havalimanı’nda ihram giyen, ilk defa hacca gittiğini belirten Nihat Özdemir, daha önce de Umre’ye gittiğini söyledi. Özdemir, gazetecilerin "Aziz Başkan’a ve Fenerbahçe için dua edecek misiniz?" sorusuna "Herkese edeceğim. Bütün Müslüman kardeşlerime, Fenerbahçeye, Aziz Başkanım’a da edeceğim. İnşallah Allah kabul eder" dedi.

Suudi Arabistan Havayolları’nın SV 5363 sefer sayılı Cidde uçağına binen Özdemir çiftini yakınları el sallayarak uğurladı.

--Allah kabul etsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman ne büyük haber bizim medyamız kadar boş haber peşinde kosan yoktur heralde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soruyu sorarken zaten cevabı belli olmuş aynen katılıyorum üstat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende dua ediyom aziz abiye inş. cıkar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende azize dua ediyorum sayesinde Türk futbolundan soğudum ligtv ye para vermekten kurtuldum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dualarımız herzaman büyük başkanla yukarıda aziz olarak seslenen arkadaşlarada ayıp ediyorsunuz diyorum vesselam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dualarimiz aziz baskan için hep

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri