REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: medialink & harici hdd

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart medialink & harici hdd

BP de en fazla kullalabileceğimiz harici hdd disk ne kadardır veya şöyle sorayım cihazın tanımadığı bir cihaz varmıdır?.
    Kullanan varsa tavsiye neyi ederler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galiba hiç kullanan yok,çok enteresan güzel bir özellik bazen çok işe yarıyor ,evde olmadığımız zaman sevdiğimiz programı kayıt etmek gibi.
    Konu mustafayldırım tarafından (22-11-2011 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafayldırım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Galiba hiç kullanan yok,çok enteresan güzel bir özellik bazen çok işe yarıyor ,evde olmadığımız zaman sevdiğimiz programı kayıt etmek gibi.
    valla harici bellek soruyorsun galiba kayıt için öyla anladım ben 8mb filaş bellek kullanıyorum gayet güzel ve bana yetiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet benim merak ettiğimde buydu,120.250 veya 500 lük kullanan varmı?merak ettim cihaz kaldırabiliyormu?bunu merak ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustafayldırım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet benim merak ettiğimde buydu,120.250 veya 500 lük kullanan varmı?merak ettim cihaz kaldırabiliyormu?bunu merak ediyorum.
    sorun olmaz bende düşündüm almayı hariçi hardisk var bu cihaza uygun usb girişli fakat fazla büyügüna okadar gerek yok diye almadım fiyatı da 150 ye geliyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sorun olmaz bende düşündüm almayı hariçi hardisk var bu cihaza uygun usb girişli fakat fazla büyügüna okadar gerek yok diye almadım fiyatı da 150 ye geliyordu
    Ali bey,dün öğrendim,16 gb flaş disk ten fazlasını tanımıyormuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bende 16 gb kullanıyorum kayıt için yaklaşık 5 buçuk saat kayıt yapabiliyorum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bir hevesle 16 gb flas disk aldık takdık malesef hüsran ne tür format attıysak olmuyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu arada elimde akiwa mini vardı onda bir deneyelim dedim , sanki orijinali gibi gördü diski takır takır çalışıyor,buravo medialinke.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mEDİALİNKE

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri