Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Yeni Yazýlým Þart Oldu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yeni Yazýlým Þart Oldu

Arkadaþlar artýk bu media link için gerçekten acil bir yazýlým þart oldu.O kadar çok sorun varki ;kanal listesinin 100 le sýnýrlý olmasý mý desem,5 haneli freakans girememe sorunu mu desem (ancak var olan kayýtlý frekansý deðiþtirerek yeni frekanstaki kanallarý arayabiliyorum),bbc hd deki altyazý problemi mi desem,þimdide 1 haftadýr uydu taratmaya çalýþýyorum sonlanmasýna 1 dakika kala donma oluyor , birde saat her kanal deðiþtirdiðimde kapattýðýmda açtýðýmda deðiþiyor bunlar benim tespit ettiklerim inþallah uzman arkadaþlar bu yazýyý okur ve gerekli çözümleri bulur ve bizleri bu aleti aldýðýmýza piþman etmezler.Herkese saygýlar.........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yeni yazýlým için yakýnda bekleyin diyorlar bekliyoruz bakalým daha nekadar bekletecekler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ip tv gelmesi lazým acil tüm emsal uydular ekledi bu kadar geri gitmek yakýþmýyor media linke aksine hepsinden 1 adým önde gidiyordu yazýlým desteði git gide azalýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yuksel bey (medialink yetkilisi)bana yazýlýmlarý dun verecekti yazýlýmlarý denediklerini yazýlýmda sorun oldugu için 1 hafta falan beklemede kaldýklarýný söyledi
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yuksel bey (medialink yetkilisi)bana yazýlýmlarý dun verecekti yazýlýmlarý denediklerini yazýlýmda sorun oldugu için 1 hafta falan beklemede kaldýklarýný söyledi
    ozaman bu hafta sonuna dogru verilir heralde serkan bey

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dort gozle beklýyoruz ýptv yazýlýmýný bakalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sabir ede ede sabir tasina donduk vallahi çok bekledik bir hafta nedirki alistik beklemeye bekleriz bir çok ozelligi olan bu makinaya yazik ya bu kadar ilgi gosterilmemesine sasiriyorum dogrusu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

firma ilgi göstermiyor ki vatandaþ ilgi göstersin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri