REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Emre Belözoğlu kadro dışı!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Emre Belözoğlu kadro dışı!

Maç içinde Emre, Gökhan’ın üzerine yürüdü, bu sözleri söyledi. Aykut Kocaman da Emre’ye “Ne yapıyorsun sen?” diyerek uyarıda bulundu.

A Milli Takımımızın Hırvatistan’a 3-0 yenildiği maçta

saha içinde tartışan Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül, yaşadıkları gerginliği Eskişehir karşılaşmasına da taşıdı. Maçın 64. dakikasında Alex, köşe vuruşu kullanmaya gittiğinde Emre, Gökhan’ın üzerine yürüdü. İkilinin diyalogları şöyleydi;

Emre: Ne yapıyorsun sen?
    Gökhan: Ne oldu ki ağabey? Ne yaptım?
    Emre: Yürü git!

Konu zekı62 tarafından (20-11-2011 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en sevmediğim futbolculardan biri. karaktersiz saygısız........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı kirmastılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    en sevmediğim futbolculardan biri. karaktersiz saygısız........
    hangisi
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

artist bu artist

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangisi
    Emre tabiyki başka artis varmı? kendini beğenmiş ukeala'nın teki insan kendi takım arkadaşına karşı bile bu kadar bencil olurmu? cevap emre ise normal.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hangisi
    tabiki EMRE ondan başka karaktersiz varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karakter olarak hiç sevmediğim bir futbolcu milli takımda ve fenerbahcede nasıl tahammul ediyorlar anlamıyorum hakemlerde kıyak geciyorlar yoksa her maç itirazdan kırmızı kart görürdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu emreye kimse bişey diyemiyor sebebi ne acaba önüne gelene kafa tutuyo yiyosa bana kafa tutsun kodummu oturturum valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocanin yerinde olsam ipini cekerim takimdan uzaklastiririm böyle futbolcularin fenerde isi yok geldigi yere gitsin bakalim ingilterede böyle hareketler yapa biliyormu adami yedek klubüye atarlar olur biter sanki adam mafya bi silah cekmedi kaldi klub buna nasil göz yumuyor anlamis degilim sanki futbol oynuyormus gibi ortalikta geziyor belese para aliyor fenerden yazik günah verilen paraya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu emreye kimse bişey diyemiyor sebebi ne acaba önüne gelene kafa tutuyo yiyosa bana kafa tutsun kodummu oturturum valla

eee doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar ben cevap yazmıyorum

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri