Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Emre Belözoðlu kadro dýþý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý samiabi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu emreye kimse biþey diyemiyor sebebi ne acaba önüne gelene kafa tutuyo yiyosa bana kafa tutsun kodummu oturturum valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý samiabi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu emreye kimse biþey diyemiyor sebebi ne acaba önüne gelene kafa tutuyo yiyosa bana kafa tutsun kodummu oturturum valla
    Ayný Emre gibi konuþmuþsun valla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bunlar mý sporcu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emre itaatsizlik!

Bursaspor maçýnda takým arkadaþý Cristian ile tartýþan Fenerbahçeli Emre Belözoðlu,

yönetim kararýyla kadro dýþý kaldý...

iþte bu kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fenerbahçe içi,n iyi bir karar olmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç sanmam yönetim geri alýr bu kararý göreceksiniz bakýn en fazla 2 hafta diyorum ben kesin tekrar kadroya girer oynar öyle bi cesaret yok fb yönetiminde kesin geri çark edecekler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emre Belözoðlu kadro dýþý!

Bursaspor maçýnda Cristian ile tartýþan soyunma odasýnda da Brezilyalý oyuncuya ve teknik direktör Aykut Kocaman'a yumruk attýðý iddia edilen Emre Belözoðlu'nun kasro dýþý býrakýldý..

Emre Belözoðlu, Bursaspor maçýnda saha içinde Cristian ile tartýþmýþtý. Tartýþmayý soyunma odasýna da taþýyan iki futbolcu birbirine yumruklar savurduðu, hatta Emre'nin kendilerini uyaran Aykut Kocaman’a da yumruk atmak istediði öne sürülmüþtü.

Yaþanan geliþmeler sonrasý yönetim kurulu, tecrübeli oyuncuyu kadro dýþý býraktý.

Yönetim kurulu tarafýndan kadro dýþý kaldýðý bildirilen Emre Belözoðlu, kararý doðruladý.

Emre, kendisine kadro dýþý kaldýðýnýn kýsa süre önce bildirildiðini belirterek, ''Henüz olay çok sýcak. Ýlerleyen zamanda bu konuda açýklama yapmam gerekirse yaparým'' dedi.

Umarým aklý baþýna gelir.Galatasarayda da bu türlü disipsizlinsiz davranýþlarý vardý. :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi oldu. mental olarak dinlenmesi lazým hem kendine hem fenere zarar veriyordu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok iyi olmuþ bir futbol sever olarak emrenin çifkefliklerine dayanamýyordum doðrusu bunun gibi futbolcularýn hiçbir takýmda yeri yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir gs lý olarak gökhan gönülü hem takdir eder hemde severek izlerim adam sahada terini akýtýr formasýnýn hakkýný verir baþkada hiç bir polemiðe girmez efendi bir topçudur bu yer elmasý biraz gökhana baksýnda efendilik öðrensin dayýlýk yapacaðýna

Sayfa 2/3 ÝlkÝlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri