Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: ''MÜSLÜM GÜRSES ile fotaraf çekildim''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart ''MÜSLÜM GÜRSES ile fotaraf çekildim''

müslüm baba eline emeðine saðlýk emeðe devam harika bir arþiv yapmýþsýn gerçekten,bu arada müslüm baba kafam þu senin profildeki resme takýldý, gerçek müslümbaba ile beraber çektirdiðinmi yoksa hayali bir resimmi? saygýlarýmla aliharbiye

arkadaþlar bu yaz müslüm gürses edirne kýrkpýnar saray içine gelmiþti konser vermeye bende bu fýrsat kaçmaz dedim hemen kaldýðý ötele gittim konserden sonra baktým dýþarda çorba içiyordu gittim yanýna müslüm bey hoþ geldiniz dedim hoþ bulduk dedi bi fotaraf çekilebilirmiyiz dedim tabii ya neden olmasýn dedi çekildim çocuðumla beraber çektim bu anýyý paylaþmak istedim arkadaþlar..

Konu muslum-baba tarafýndan (20-11-2011 Saat 17:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bizimle bu sevinci paylaþman bizide sevindirdi çok iii yaðmýþsýn, gözün aydýn,güzel bir duygu olsa gerek.saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Avatarindan da belliydi bir muslim boba hayrani oldugun hayalin gerçek olmus sonunda guzel bir duygu olsa gerek insan savdigi hayrani oldugu birisle yan yana olmak ve resim çektirmek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kardeþ maþallah 15 yaþýnda evlendin herhalde.:45:Allah baðýþlasýn Koç sana yetiþmiþ valla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karþýlaþmak nasip olmadý
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende muslumu askerde görmüþtüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gungor1976 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kardeþ maþallah 15 yaþýnda evlendin herhalde.:45:Allah baðýþlasýn Koç sana yetiþmiþ valla...
    yokya okadarda degil askerden gelden evlendim 25 yaþlarýnda çocuyum daha 11 yaþýnda mahþallasý var benim boyuma geliyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde bu çekildigim resmi çerçevelettim babam gördü resmi dedi buneya, müslüm dedim benim resmim olsa çerçeveletmessin müslüm olunça odanýn baþ köþesine koyarsýn dedi.
    baba seni erðün görüyorum müslumu birkere gördük odayani birdaha nerde göreçegiz...adamý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý euronews52 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende muslumu askerde görmüþtüm
    askerliyi berabermi yaptýnýz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karþýlaþmak nasip olmadý
    çekilirsin þefim allah uzun ömür verirse...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri