Şehrin Gülümseyen Yüzü 107, 21.750 YTL’ye Satışa Sunuluyor.
Hayatı daha kolay, daha zevkli ve daha eğlenceli hale getirecek olan 107, önümüzdeki haftasonunda Peugeot showroomlarında yerini alıyor.

107, standart olarak sunulan ABS, takviyeli gövde yapısı, katlanabilir direksiyon simidi, 6 adede kadar hava yastıkları gibi çok önemli güvenlik ekipmanları ile donatılmıştır. Tüm bunların yanısıra, REF (Elektronik Fren Gücü Dağıtım Sistemi) ve CSC (Viraj Denge Kontrol Sistemi) sistemleri de, tüm 107 versiyonlarında standart olarak bulunur. Ayrıca 107, EuroNCap çarpışma testlerinde 4 yıldız alarak sınıfının en güvenli araçlarından biri olduğunu da kanıtlamıştır.

3,430 mm uzunluğu, 1,630 mm genişliği, 1,465 mm yüksekliği ile Peugeot 107, sınıfının en geniş araçlarından biridir. 2,340 mm’lik aks mesafesi ve aracın “dört köşesine” yerleştirilmiş tekerlekleri sayesinde 107, yolcularına hissedilir ölçüde geniş ve ferah bir iç mekan ve sürücüsüne çok iyi bir sürüş pozisyonu sunuyor.

3 ve 5 kapılı gövde tipi seçeneğine sahip olan 107, Trendy donanım seviyesi ile satışa sunuluyor. Bu donanım seviyesinde, klima, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli ön camlar, MP3 çalar bağlanabilen radyo-CD, elektrik takviyeli direksiyon gibi özellikler standart olarak bulunuyor.

107, teknolojinin son nimetlerinden sonuna kadar faydalanan iki yeni motor seçeneği sunuyor. Bunlardan ilki 68 beygir gücünde 1.0 lt. benzinli motordur. 3 silindirli, 12 valfli ve 998 cm3’lük silindir hacmine sahip olan bu motor, modern bir benzinli motorda olması gereken tüm özelliklere fazlasıyla sahiptir ve karma yakıt tüketim değeri sadece 4,6 litre/100 km’dir.

Diğer motor seçeneği ise, 107 için özel olarak tasarlanmış 54 beygir gücünde 1.4 lt. HDi dizel motordur. Bu yenilikçi motor, kullanıcısına şehir içinde dinamik bir sürüş sunmasının yanısıra, sunduğu 4,1 litre/100 km’lik karma yakıt tüketim değeri ile sınıfının en ekonomik motorlarından biridir.

Benzinli ve dizel motor seçenekleri ile sunulan 5 ileri manuel vites kutusu dışında, ayrıca aynı anda hem manuel hem de tam otomatik kullanım sağlayan 2-Tronic vites kutusu da benzinli motorla beraber sunulmaktadır.

107 3KAPI TRENDY 1,0 lt. 12V 68 hp 21.750,00
5KAPI TRENDY 1,0 lt. 12V 68 hp 22.500,00
TRENDY 1,0 lt. 12V 2-Tronic 68 hp 24.300,00
TRENDY 1,4 lt. HDi 54 hp 25.000,00