Nokia N9 en çizim stili cep telefonu, süper donaným, 3.9-inç yüksek çözünürlüklü ekran, ultra-ince tasarýmýnýn en alýþýlmadýk tarihidir. Nokia N9 Nokia N9 destek çaðrýsý kara liste, arka plan ses, için, iþlevsellik de güçlü
(Kablo ses okuma, bekleme okuma, ses yayýn) verdiði yetkiye dayanarak, çift kamera, destek RMVB / FLV HD film, ses Kral, anahtar dokunmatik titreþim, yerçekimi sensörü (red þarký ret ekran için,
Ses dinamik duvar kaðýdý, otomatik yatay ekran), yedi anahtarlama sistemi (Kar * Nokia MeeGo, * C Android 3.1 Honeycomb, Symbian 3.1 Anna, Windows Phone 7 Mango Apple * meyve IOS 5.0, HT,
* Black Berry Touch III * Star TouchWiz 3.0), Lotus Gölet dinamik bekleme masaüstü, mobil QQ masaüstü hayvan, mobil geri QQ (arka plan 5 QQ baðlanabilir), TOM konuþan kediler, güzellik boþaltýlmýþ,
Canlý yarýþ, Maymun Kral 3G, kýzgýn kuþlar (ücretler), halkýn balýkçýlýk (ücretleri), meyve ninja, güzel soyunma.
Bu telefon gerçekten çok heyecan verici. Beni çok heyecan olsun. Arkadaþým bir web sitesine beni tanýþtýrdý. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. . Kaliteli alýþveriþ ürünlerini söyledi. Alýþveriþ inanýlan olmaktýr. Ben bakmaya gidiyorum. Bana bazý tavsiyeler vermek. Teþekkür ederim.