beyazın üstüne belirgin yazılar ve renkli çizgiler olabilirdi ama fenada sayılmaz ellerine sağlık :45: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu Mehmet Kaynaklı tarafından (15-08-2006 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. beyazın üstüne belirgin yazılar ve renkli çizgiler olabilirdi ama fenada sayılmaz ellerine sağlık :45: Ya bu original tema renkler uzerinde oynanmaz
mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. beyazın üstüne belirgin yazılar ve renkli çizgiler olabilirdi ama fenada sayılmaz ellerine sağlık :45: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tamam senin hatrına beyazları biraz yok ettim
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. tamam senin hatrına beyazları biraz yok ettim hatırınla binlerce yaşa şimdi şahane oldu :45:
mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. hatırınla binlerce yaşa şimdi şahane oldu :45: Görevimiz
ellerine sağlık adminim stil güzel olmuş :45:
Açık renk isteyenler için güzel stil. Elinize sağlık..
Çok güzel olmuş...Kullanmaya başladım bile
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri