Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 16/08 Türkiye'de Neler oluyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 16/08 Türkiye'de Neler oluyor

Esenboğa yoluna 'Erdoğan Bulvarı'
    Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin kararıyla Esenboğa yoluna ''Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'' adı verildi.
    16 Ağustos 2006 00:12

Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılan açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında akşam saatlerinde yapılan Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, halen yapımı devam etmekte olan Ankara Çevre Yolu ile Esenboğa Hava Terminali arasındaki yola ''Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'' adının verilmesi kararlaştırıldı.

Gökçek tarafından verilen önergede, Esenboğa girişinin yıllardan beri kanayan bir yara olduğunun belirtildiği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katkılarıyla sorunun çözüldüğünün ifade edildiği kaydedildi.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsrail'i protesto eden afişe soruşturma
    Antalya'nın Alanya ilçesinde, işyerinin camına İngilizce, ''Çocuk katili İsraillilere satış yok, giriş yok'' yazılı pankart asan işyeri işletmecisinin savcılıkça ifadesi alındı.
    16 Ağustos 2006 00:18

Söz konusu pankartı işletmecisi olduğu deri mağazasının girişine asan S.A., bunu İsrail'in Lübnan'a saldırısına tepki göstermek amacıyla yaptığını belirtti.

İsrailli bir turistin bu yazının fotoğrafını çektiğini ve ülkesine döndüğünde de gazetelere bu fotoğrafı verdiğini anlatan S.A., olaya İsrail'de büyük tepki gösterildiğini öğrendiğini ifade etti.

Bunun üzerine savcılığa çağrıldığını ve ifade verdiğini öne süren S.A., konunun daha fazla büyümesini istemediğini kaydetti.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rapor tutan polise taksi çartı

Ankara İvedik caddesinde bir kazayla ilgili rapor tutan polis memuru, yoldan geçen bir taksinin çarpmasıyla yaralandı.
    16 Ağustos 2006 00:24

İvedik caddesi 50. Sokak kavşağındaki trafik kazasıyla ilgili rapor tutmak üzere olay yerine giden Polis memuru Şaban Koç'a sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 06 T 4570 plakalı taksi çarptı.

Yaralanan polis memuru arkadaşları tarafından Onkoloji Hastanesine kaldırıldı. Ayağında ve omuzunda kırıklar olduğu belirtilen polis memuru tedaviye alındı. Kazanın ardından kaçan taksi sürücüsünün yakalanmasına çalışılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Düzce Kaynaşlı'da kaza 7 yaralı
    Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi D-100 karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.
    16 Ağustos 2006 00:34

Alınan bilgiye göre, Ankara'dan İstanbul istikametine giden Murat Poyrazoğlu yönetimindeki 81 BR 030 plakalı otomobil, Boludağı Bakacak mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşarak karşı şeride geçti ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 ZG 1222 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, her iki otomobilde bulunan isimleri belirlenemeyen 7 kişi yaralandı. Yaralılar Düzce Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın olduğu şerit, 1 saat süreyle trafiğe kapalı kalırken, trafik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PKK Bingöl'de 2 işçiyi kaçırdı
    Bingöl'ün Genç İlçesi'nde yol çalışması yapan 2 kişinin, PKK terör örgütü mensupları tarafından kaçırıldığı bildirildi.
    16 Ağustos 2006 00:59

Edinilen bilgiye göre, Genç İlçesi'ne bağlı Selvi Beldesi Döşekkaya mevkiinde yol genişletme çalışması yapan operatör Hanefi Aydın ve taşeron Abdullah Demir, akşam saat 21.00 sıralarında PKK terör örgütü mensuplarınca kaçırıldı. Güvenlik güçleri, bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. (HABERTURK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kayıp oğlunu mucize kabilinden buldu
    Bolu'lu baba yıllar önce kaybettiği ve bulmak için çalmadık kapı, denemedik çare bırakmadığı oğlundan artık umudu kesmişti. Ama Bursa'da otururken birden onu karşısında gördü. Artık mucizelere inanıyor.
    16 Ağustos 2006 10:40

Bolu'nun Mengen ilçesi Gökcesu beldesinde oturan İbrahim Akbaş, AA muhabirine, oğlu A. Rıza Akbaş'ın (31) 10 yıl önce Güneydoğu'da askerlik yaptığını, askerlik dönüşünde akli dengesinin bozulmaya başladığını söyledi. Baba Akbaş, hastaneye götürdüğü oğlunun tedavinin ardından düzeldiğini ve 1 yıl önce çalışmak için Bodrum'a gittiğini anlattı.

Geçen yıl Bodrum'dan Bolu'ya dönmek için otobüse binen oğlunun Ankara girişinde mola veren otobüsten indiğini ve kaybolduğunu ifade eden Akbaş, oğlunun bulunması için her yere müracaat ettiklerini, ancak bir sonuç alamadıklarını belirtti. Akbaş, ''Bodrum'dan yola çıktığı bilgisini aldık. Birkaç gün geçti oğlumdan haber alamayınca yetkililere bilgi verdik. Resmi kuruluşlar tarafından aramalar da başlatıldı. Ama izine rastlanmamıştı. Çok ihbar telefonu geldi ama hepsi asılsız çıktı. Umudumuzu kaybetmiştik'' dedi.

-''TANINMAZ HALDEYDİ''-

Yaklaşık bir ay önce Bursa'ya gittiğini, çay bahçesinde otururken caddeden geçen uzun sakallı birisi ile göz göze geldiğini ve 'içinde bir kıpırdanma'' hissettiğini belirten Akbaş, şöyle konuştu: ''Hemen fırladım ve yanına gittim. O an oğluma sarıldım ve kucaklaştık. Evet oğlumdu... Ama sakallarından ve kıyafetinden tanınmaz haldeydi. Beni tanımadı ilk anda. Zaten hiç konuşmuyordu. Sorularıma cevap alamadım. Ama oğluma kavuşmuştum. Akli dengesini daha da kaybetmişti. Hemen hamama ardından da berbere götürdüm. Bu mucizeden sonra filmlerin de gerçek olabileceğine inandım. Oğlumu bulmanın sevinci ile hemen köye döndük. Hayatımın en mutlu günü o gündü...Artık mucizelere inanıyorum.''

-NİŞANLISI BEKLEMİŞ-

Akbaş, oğlunun Bolu'da tedavisine yeniden başlandığını ve durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi. Oğlunun nişanlısının ise 1 yıl boyunca beklediğini belirten Akbaş, ''Oğlumun gurur duyulabilecek kadar sabırlı nişanlısı var. Şimdiden kızım olarak gördüğüm nişanlısı da büyük bir olgunluk örneği göstererek oğlum kaybolduğundan beri onu bekledi. Oğlumun tedavisi tamamlandığında düğünlerini de yapacağız'' diye konuştu.

AA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri