REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Bedelli BURDUR'u Vurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs Bedelli BURDUR'u Vurdu

Döviz karşılığı bedelli askerlik yapılan tek il olan Burdur, yeni bedelli askerlik uygulamasında temel eğitimin kaldırılmasıyla, büyük bir ekonomik kayıp yaşayacak.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf ***ik, şunları söyledi: “Burdur’un ekonomisi için bedelli askerlik önemli yer tutuyordu. Yılda 4 dönem gelen askerler otel, restoran, kafe gibi sektörlerde önemli rol oynuyordu. Bunun kaldırılması Burdur ekonomisi için ciddi kayıp olarak değerlendiriyoruz.”

...birde diyor devlet büyüklerime soracağız bu eğitim alanı ne olacak diye !

birşey olmaz sayın başkan ..toki tuki alır amcalar birşeyler yaparlar

Gariban çocuğu Askere
    Zengin çocuuuğu 30 bin TL
    Karşılığı
    Al
    TESKERE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu burdurun halİne bak gÖrende bÜyÜk İl sanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acemi birliğimi orada yaptım. 15 gün.
    bedelli askerlik yapanların koğuşuna girmek yasaktı. ama istanbullu bir çavuşla beraber girdim. girdim, dedim burası koğuşmu 5 yıldızlı hotel lobisi gibibir giriş, resepsiyona benzer bir danışma merkezi, tavanlarda spot ışık ve hoparlörler, mobilya ranzalar

Sabahları ülker çokokrem, haftada 3 gün taze balık, su katılmamış sıcak süt, taze etten biftek, ve ismini bilmediğim çeşitli yemekler çıktığınıda ekleyerek diyeceklerimi bitiriyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolsun basbakanimiza 21 gunu kaldirip kislaya gitmemize gerek kalmadi ,gonlum isterdiki 15 ay yapmak ama malum iste hayat sartlari gurbetciyiz sonucta.21 gunde askerlikmi ? yani bosa eziyzetti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı yusuf beyin soyadında ki ilk üç harfi eleyelim yanlış anlaşılıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En az 8 şiddetinde deprem’

Burdur’un yaşadığı travmayı şehrin tek dört yıldızlı oteli Grand Öner’in müdiresi Sabiha Yurtseven şu sözlerle özetliyor: “Bedelli gitti, Burdur 8 şiddetinde depremle çöktü.” Burdur’un yatak kapasitesi 550, Grand Öner Otel’in yatak kapasitesi 66. SPA hizmeti de veriyor. “Kışlada yıpranan bedelli asker bizim otelin SPA’sına koşar ve kendini bakıma alırdı. İki günlük cirosu, toplam aylık oda satışına denk gelirdi. Bedellinin katkısı gibi kimse Burdur ekonomisine katkı yapamaz. Ne polis okulu, ne üniversite, ne de 15 aylık askerler. Bedelliler başkaydı” diyor.

“Burdur’da yarımız kadar işçi çalıştıran yok, bedelli askerlerin en gözde mekanı burasıydı. Hafta sonu “brunch” veriyoruz ve 58. Alay’ın büyük çoğunluğu bize geliyordu. Bedellinin kaldırılması bizim için yıkım oldu. Bir süre idare ederim ama daha sonra işçi çıkartırız. Yıllık cirodan en az 200 bin lira zararım olur. Başbakan’a mektup yazdım, esnaf arkadaşlara imzalatıp Ankara’ya göndereceğim. Talebimiz Burdur’a 15 ay uzun dönem asker gelsin. Uzun süre kalan asker her hafta sonu çarşıya çıkar ve ekonomi hareketlenir. Polis okulu, subay okulu da kurulursa sırtımız yere gelmez, bedelliyi de aramayız. Sayın Erdoğan sesimizi duysun, kötü durumdayız” diyor.

BUDA güzel bir yorum !

* Sevgili Burdurlular kaç dönem AKP'ye destek verdiniz iyiydi şimdi mi kötü oldu?

Akdeniz1907 - 2 saat önce

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri