REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 39 Eşi 94 Çocuğu Var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 39 Eşi 94 Çocuğu Var..

Ziona Chana nın 39 Eşi 94 Çocuğu Var
    Hindistan'da 181 kişilik ailenin reisi Ziona Chana, yılda 10 kadınla evleniyor. Sonuç: 39 eş, 94 çocuk, 33 torun.çok eşliliği savunan bir tarikatın da lideri.39 eşi, 94 çocuğu ve 33 torunu olan Chana, "Kendimi Tanrı tarafından seçilmiş gibi hissediyorum. Bakmam gereken o kadar insan olması, bana sıkıntı değil, gurur veriyor.39 karım var ve dünyanın en büyük ailesi bende
    Tabii ki aramızda sorunların yaşanmaması için belli bir düzen oturtmak zorunda kaldım.Chananın sistemiyse, en yaşlı eşi Zathiangi tarafından yöneltiliyor.Zathangi, temizlik, yemek pişirme, market alışverişi gibi sorumlulukları eşler arasında dağıtıyor.Bir yemekte 60 kilo patates, 97 kilo pirinç ve 30 tavuğun pişirildiğini söyleyen kıdemli eş Her öğünü hazırlamak için iyi işleyen bir organizasyon gerekiyor" diyor.Benzer şekilde evin reisiyle aynı yatağı paylaşmanın da belli bir sistemi var;eşlerinin en gençlerini kendisine yakın odalara yerleştiren Chana, en yaşlıları alt kata taşımış.

Kaynak.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamın hiç çanı sıkılmıyordur çeşit çeşit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yuh yani yuh 39 eş 94 çocuk nedemek adama helal olsun eşlerini hepsini idare edebilyorsa eşler sıraya girse 39 gün boş geçmemesi lazım çeşmemi lan bu derim ancak

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yuh yani yuh 39 eş 94 çocuk nedemek adama helal olsun eşlerini hepsini idare edebilyorsa eşler sıraya girse 39 gün boş geçmemesi lazım çeşmemi lan bu derim ancak
    hem yuh diyosun hem helal olsun diyosun bu nasıl perhiz anlamadımki övüyonmu sövüyonmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne övüyom nede sövüyom perhize gelince zaten yapıyor sadece yorumumu yazıyorum saygılar kardeşim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla idare edebiliyosa ne mutlu :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ziona Chana nın 39 Eşi 94 Çocuğu Var
    Hindistan'da 181 kişilik ailenin reisi Ziona Chana, yılda 10 kadınla evleniyor. Sonuç: 39 eş, 94 çocuk, 33 torun.çok eşliliği savunan bir tarikatın da lideri.39 eşi, 94 çocuğu ve 33 torunu olan Chana, "Kendimi Tanrı tarafından seçilmiş gibi hissediyorum. Bakmam gereken o kadar insan olması, bana sıkıntı değil, gurur veriyor.39 karım var ve dünyanın en büyük ailesi bende
    Tabii ki aramızda sorunların yaşanmaması için belli bir düzen oturtmak zorunda kaldım.Chananın sistemiyse, en yaşlı eşi Zathiangi tarafından yöneltiliyor.Zathangi, temizlik, yemek pişirme, market alışverişi gibi sorumlulukları eşler arasında dağıtıyor.Bir yemekte 60 kilo patates, 97 kilo pirinç ve 30 tavuğun pişirildiğini söyleyen kıdemli eş Her öğünü hazırlamak için iyi işleyen bir organizasyon gerekiyor" diyor.Benzer şekilde evin reisiyle aynı yatağı paylaşmanın da belli bir sistemi var;eşlerinin en gençlerini kendisine yakın odalara yerleştiren Chana, en yaşlıları alt kata taşımış.

Kaynak.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mattah bir iş yapmış gibi birde böbürlene böbürlene anlatmış!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iide bu degirmenin suyu nerden geliyo
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilkel cahil bir reis işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iide bu degirmenin suyu nerden geliyo
    24 saat yiyip sarmısağıda ilaveyle sayarsak kaynak tükenmez olur

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri